06 / 05 / 2024

vergisini düzenleyene indirim

vergisini düzenleyene indirim

Maliye Bakanı Ağbal vergisini düzenli ödeyenlere getirilecek vergi indirimine yönelik yasal düzenlemeyi yakın zamanda yapacaklarını açıkladı. Ağbal, "Oran yüzde 1, 2 veya yüzde 3 mü olur, onu çalışıyoruz" dedi.

ŞOK’ta çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta Türkiye Cumhuriyet’inin 100’ncü yılına özel düzenlenen indirim kampanyası devam ediyor. Buna göre, çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

A101 market yine yaptı yapacağını! Fiyatı 62.50 TL'ye düştü

Zamlardan bunaldığımız bir dönemde gereksinimlerimiz arasında yer alan ürünlerden birine zam bile yapılsa bu herkesi mutlu ediyor. A101 markette en çok tüketilen tuvalet kağıdına indirim yaptı. 16'lı tuvalet kağıdının satış fiyatında yüzde 10 indirim uygulandı. İşte detaylar.

Demir fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? 

Son dönemlerde peş peşe zam gelerek yükselen demir fiyatlarına dün indirim geldi. Fiyatlar düştü. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

TOKİ ilk 25 bin kişiye tapusunu verdi! Gözler ikinci kampanyada

TOKİ tarafından yılda iki kere düzenlenen indirim kampanyasının ilkbahar dönemi olan 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 25 bini aşkın kişi kampanyadan faydalanarak tapularını teslim aldı. Kampanyanın yıl içinde uygulanan ikincisinin ise sonbaharda yapılacağı tahmin ediliyor.

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Beko klimalarda 2 bin 500 TL’ye varan indirim fırsatı! İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Beko, yaz sıcakları bastırmadan klima almayı düşünenler indirim fırsatı sunuyor. 20 Mayıs'a kadar yapılan klima alışverişlerinde 2 bin 500 TL'ye varan indirimler uygulanacak. Peki, Beko'da kampanyalı klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Son dakika! Pazarcı esnafına vergi müjdesi! Meyve, sebze fiyatları düşecek! İndirim geliyor!

Pazar esnafını gelir vergisinden muaf tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Pazarcıların gerekli kriterleri yerine getirmesi halinde gelir vergisinden istisna tutulacak. Peki bu durumda tezgahlara nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir

Tuvalet kağıdında indirim arayan vatandaşlara yeni bir indirim haberi daha ilan edildi. Sadece 1 adet alma hakkının bulunduğu tuvalet kağıdı neredeyse geliş ücretinden satışa sunuldu.  tuvalet kağıdı ihtiyacı olan vatandaşa 24'lü paket tuvalet kağıdından yararlanmak için o marketin yolunu tuttu.

A101'de tuvalet kağıdına indirim furyası başladı! 6 Nisan'ı sakın kaçırmayın

A101 marketleri ihtiyaca binaen ürünlere indirimler yapmayı şiar edinmiş ve her hafta bir birinden gereksinim duyulan ürünler A101'in indirim listesine giriyor. Şimdi de tuvalet kağıdı indirim listesinde. 6 Nisanı sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar detay haberimizde.

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dün indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

vergisini düzenleyene indirim Haberi

vergisini düzenleyene indirim

Maliye Bakanı Naci Ağbal, vergi borçlarını düzenli ödeyen mükelleflere yönelik çalışmalarda belli bir aşamaya geldiklerini açıkladı. Karnesi tamamen pekiyilerle dolu mükelleflerin gelir veya kurumlar vergisi beyannamesinde tahakkuk eden vergisinde indirim yapacaklarını belirten Ağbal  "Mükellefimiz geriye dönük vergi beyannamelerini süresinde vermişse ve bu beyannameleri de zamanında ödemişse, biz bu karneye bakacağız. İndirim oranı ne olur, onu çalışıyoruz. Yüzde 1, 2 veya yüzde 3 mü olur, onu çalışıyoruz" dedi. Bakan Ağbal, indirim hakkını elde etmeyle ilgili düzenlemenin 2017 ve sonraki yıllarda başlayacağını belirterek "Yakın zamanda bunu Bakanlar Kurulu'nda anlatacağız eğer uygun görülürse yasal düzenlemeyi yakın bir zamanda yapacağız” diye konuştu.


HİZMET BÜTÇESİ 

Bütçelerin toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendirdiğini ifade eden Ağbal, sözlerine şöyle devam etti:  "2017 bütçesi kendi içerisinde harikalar yaratan  tam manasıyla...