06 / 05 / 2024

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir

Tuvalet kağıdında indirim arayan vatandaşlara yeni bir indirim haberi daha ilan edildi. Sadece 1 adet alma hakkının bulunduğu tuvalet kağıdı neredeyse geliş ücretinden satışa sunuldu.  tuvalet kağıdı ihtiyacı olan vatandaşa 24'lü paket tuvalet kağıdından yararlanmak için o marketin yolunu tuttu.



Tuvalet kağıdı, insanların tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için kullandığı özel bir kağıt türüdür. Genellikle dokunulduğunda yumuşak olan bu kağıt, su emici özellikleri sayesinde nemli bir bez veya duş gibi alternatiflerin yerini alabilir. Tuvalet kağıtları farklı boyutlarda, katmanlarda ve kalınlıklarda olabilirler ve genellikle rulolar halinde satılırlar. Tuvalet kağıtları çevre dostu olması için geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmaya çalışılmaktadır.

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir
24'LÜ TUVALET KAĞIDI SADECE 50 TL

Son dönemlerde devamlı indirim haberleri ile gündemde yer alan tuvalet kağıdı ücetleri gündemde yer alıyor. Ramazan ayının girmesiyle bareber ayçiçek yağı üstüne tuvalet kağıtlarında da bol bol indirim açıklanıyor.

Daha evvelinde tuvalet kağıdına ait indirim arayan vatandaşların şimdilerde ise avantaj ayağına geliyor. Ofis malzemeleri satışları ile ünlenmiş Avansas, nisan ayı ile beraber kampanyalarına yenilerini ilave ediyor.

Tuvalet kağıdı üzerinden yapılan kampanya ise kısa zamanda tüketicilere ilan edildi. Avansas vesilesi ile yapılan açıklama ile beraber 24'lü tuvalet kağıdı paketi indirim ile beraber 50 TL olarak raflarda yerini alacak. Avansas Soft Trio Pudra Kokulu olan 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 24'lü paket sadece 50 TL olarak müşterilere sunuluyor.


Geri Dön