05 / 07 / 2024

Verna

Verna

Mutfakların öncü markası Emsan; geliştirdiği yeni ürünlerle mutfağımızın her köşesinde yer almaya devam ediyor. Emsan’ın yeni ürünü Verna kavanoz ve sofra setleri ile yiyeceklerinizi kolaylıkla saklayabilir, mutfak düzeninizi kurabilirsiniz.

Verna İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verna İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 6 Ekim 2017'de Mahmut Dağ ve Orhan Emci ortaklığında kuruldu.

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Kelebek, ‘Selene Verna’ ile mutfaklara estetik ve modern bir hava getiriyor!

Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfaklara yeni bir soluk getiren Kelebek Mutfak, yenilikçi modeli ‘ Selene Verna ’ ile evinizde estetik dinamik bir atmosfer yaratıyor...

Emsan'la mutfak düzeni Verna kavanoz setiyle kuruluyor!

Mutfakların öncü markası Emsan; geliştirdiği yeni ürünlerle mutfağımızın her köşesinde yer almaya devam ediyor. Emsan’ın yeni ürünü Verna kavanoz ve sofra setleri ile yiyeceklerinizi kolaylıkla saklayabilir, mutfak düzeninizi kurabilirsiniz.

Verna Haberi

Verna


Tasarladığı kullanışlı ürünlerle kadınların mutfaktaki hayatını kolaylaştıran Emsan; Verna kavanoz setiyle de kadınların yüzünü güldürüyor. Mutfak düzeni sağlamak isteyen kadınlar; bakliyatlarını ya da çay, şeker gibi sık kullandıkları gıdaları Verna kavanoz setlerine saklayabiliyor, sağlıklı cam kavanozları güvenle kullanabiliyor.


Paslanmaz çelik kılıfları ve hava geçirmez kapakları ile kullanım kolaylığı sunan Verna kavanoz setini mutfağınızın her köşesinde kullanabilir ve rahatlıkla yıkayabilirsiniz.


Emsan Verna Cam Kavanozlarıyla Gıdalarınız Tazeliğini Uzun Süre Koruyor


Emsan, ürünlerini tasarlarken kullanıcılarının sağlığını da düşünüyor. Paslanmaz çelikten üretilen dış kılıfı ve hava geçirmeyen kapağı ile içinde barındırdığı gıdaların hava almasını önleyip, tazeliğini uzun süre korumalarına olanak sağlıyor. Farklı gıdaları saklamada rahatlıkla kullanılabilen Verna Kavanoz Setinin 1.250 ml büyük 850 ml’ik küçük boyu bulunuyor. Verna serisi krem ve paslanmaz çelik alternatifleriyle her mutfağa...