05 / 05 / 2024

Verte İnşaat verte vadi evleri

Verte İnşaat verte vadi evleri

9 blok halinde inşa edilen Verde Vadi Evleri'nin 1. etabında 135 adet konut yer alıyor. Projede fiyatlar 240 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor...

Verte İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Verte İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Akay tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Güverte Evleri Nisan 2017'de teslim!

Cantürk İnşaat tarafından yapımı süren, İstanbul’un en etkileyici deniz manzaralarından birine sahip Güverte Evleri’nde teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi.

Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda peşinde 240 bin TL'ye!

Verte İnşaat ve Koçtex'in projesi Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda 2+1'lerin fiyatları peşinde 240 bin TL'den başlıyor. Verte Vadi Evleri'nde ilk etap bu yıl Haziran ayında tamamlanacak...

İşte 5 soruda Verte İnşaat!

Verte İnşaat hakkında aklınıza takılan bütün soruların cevapları bu haberde... İşte Verte İnşaat hakkında her şey...

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

Güverte Evleri Beylikdüzü projesinin temeli atıldı!

Cantürk İnşaat tarafından gerçekleştirilen, tümü deniz manzaralı 4 katlı blokları, kapalı otoparkı ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’ne yatay yaşam ve tatil sitesi konforunu taşıyan Güverte Evleri’nin temeli atıldı

Güverte Evleri 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

İZMİR ve tatil beldelerinde gerçekleştirdiği inşaatlarla tanınan Cantürk İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’ndeki Güverte Evleri’nde sahil ferahlığını ve yatay yaşam konforunu yaşatacak.

Güverte Evleri Beylikdüzü!

Güverte Evleri Beylikdüzü projesi Cantük İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerinin 2016 yazında gerçekleşmesi planlanan projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Güverte Evleri ödeme planı!

Cantürk İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 104 adet daire bulunuyor. Güverte Evleri ödeme planına göre yüzde 40 peşin ödeme durumunda 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Cantürk Güverte Evleri fiyat listesi!

Cantürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Güverte Evleri projesinde toplam 104 adet daire yer alıyor. Cantürk Güverte Evleri fiyat listesine göre daireler 240 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü Güverte Evleri'nde 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü’nde Cantürk İnşaat tarafından gerçekleştirilen Güverte Evleri, tümü deniz manzaralı 4 katlı blokları, kapalı otoparkları ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’ne yatay yaşam ve tatil sitesi konforu getirecek

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Verte İnşaat verte vadi evleri Haberi

Verte İnşaat verte vadi evleri


Verte İnşaat ve Koçtex imzasıyla hayata geçirilen Verte Vadi Evleri Söke'de yükseliyor. Projenin 1. etabında 135 adet konut yer alıyor. 


9 blok halinde inşa edilen Verde Vadi Evleri'nin 1. etabı 19 bin 976 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 3'er katlı 9 blokun yer aldığı Verte Vadi Evleri'nin ilk etabında 108 adet 3+1, 27 adet 2+1 daire mevcut. Projenin teslimleri Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek.


Yüzde 12 indirim imkanı sunulan Söke Verte Vadi Evleri fiyatları 240 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. Projeden kişiye özel ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.


Verte Vadi Evleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat, Bodrum Havalimanı'na 45 dakika, Dilek Yarımadası Milli Parkı'na 5 dakika, Kuşadası'na 10 dakika, Novada Alışveriş Merkezi'ne 5 dakika mesafede yer alıyor


Projede mini...