22 / 05 / 2024

Verusaturk conrad

Verusaturk conrad

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'in yatırımcısı ve işletmecisi Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret A.Ş. sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı’na ait toplam % 26 oranındaki iştirak hiss

Paris Hilton’a miras şoku!

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Türk yatırımcıların yeni gözdesi Miami ve Florida!

Emlakkulisi.com olarak Ocean Conrad Resort projesini hayata geçiren Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur'la bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

Ocean by Conrad Resort ile yüzde 8 kira geliri elde et!

Ocean by Conrad Resort projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Ocean Conrad otel modelinde yatırım aracı!

Emlak sektörünün tanınmış isimlerinden olan Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni yatırım projesinin lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile buluştu. Başaran, Ocean Conrad Resort projesinin detaylarını anlattı.

Ocean Conrad Resort görücüye çıktı!

Dünyaca ünlü Heafey Group’un en yeni projesi Ocean Conrad Resort, Amerika’da hem yatırım, hem tatil fırsatı sunuyor.

Ocean Conrad Resort 6 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak son zamanlarda en favori yatırım şekli oldu. Heafey Group en yeni projesi Ocean Conrad Resort'u 6 Nisan Perşembe günü görücüye çıkaracak

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yerel Yönetimler Finans Zirvesi 5 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 05 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de Yerel Yönetimler Finans Zirvesi gerçekleştirilecektir. Şehirlerin finansman alternatiflerinin konuşulacağı zirve, Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Verusaturk conrad Haberi

Verusaturk conrad

Konuyla ilgili olarak ÖİB'den şu açıklama yapıldı:

Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi sermayesinde bulunan T.C.Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’na ait toplam %26 oranındaki iştirak hissesinin özelleştirme ihalesine katılmak üzere, 05.06.2013 tarih, saat 17:00’a kadar bu ihalelere ilişkin alınan teklif sahipleri aşağıda belirtilmiştir.

1) Aksoy Holding Anonim Şirketi

2) Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

3) Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

4) Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Kamuoyuna saygıyla...