18 / 05 / 2024

Ocean by Conrad Resort ile yüzde 8 kira geliri elde et!

 Ocean by Conrad Resort ile yüzde 8 kira geliri elde et!

Ocean by Conrad Resort projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.



Son yıllarda Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul  ABD’nin önemli GLOBAL  inşaat şirketlerinin Türkiye’deki Ortağı pozisyonunda oldukça markalaştı ve tercih edilir seviyeye geldi.


Son zamanlarda Türklerin favori yatırım şekli olan Condo-Hotel modeline yatırım yaparak Green Card sahibi olmaları oldukça popüler bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Amerika’da gayrimenkul sahibi olmanın sağlayacağı avantajlar ve özellikle Miami ve Fort Lauderdale’deki gayrimenkullerin değer kazanması ise yatırımcıları Ocean by Conrad Resort projesine yöneltiyor.


Dünyaca ünlü Amerikalı gayrimenkul şirketi HeafeyGroup’un PROJEBEYAZ Uluslar arası Gayrimenkul ortaklığıyla Florida’nın en güzel sahillerinden Fort Laudardale’de hayata geçirdiği yeni projesi Ocean by Conrad Resort, Amerika’da hem yatırım, hem tatil fırsatını bir arada sunuyor.


Fort Lauderdale plajının tam karşısında, Atlantik Okyanusu’na karşı nefes kesen bir manzara sunan Ocean by Conrad Resort iki bina halinde yükseliyor.24 kattan meydana gelen Ocean byConradResort’un en önemli özelliği ise 6. ve 17.katları arasında kalan bölümün condo-hotel konseptiyle, 18. ve 24. katları arasında kalan kısımların ise rezidans olarak kullanılması.


Şehrin dokusuna uygun ihtişamlı bir tasarım

Kuzey Amerika’da işletilecek ilk rezidans projesi olanbu dikkat çekici tesisteki rezidansların, Hilton otellerinin Premium markası olan CONRAD tarafından condo-hotel mantığıyla yani lüks bir otel konseptiyle işletilmesi planlanıyor. Ünlü tasarımcı Steven G. Tarafından tasarlanan Ocean by Conrad Resort’taki rezidanslar, tamamı özel tasarım mobilyalarla dizayn edilen,47 ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteren stüdyo, 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle toplam 290 lüks daireden oluşuyor.


Dairelerin içerisinde bulunan akıllı ev teknolojisi sistemi, Sub Zero / Wolf mutfak, DoubleKohler&Waterworks mermer banyolar, Büyük ekran flat TV gibi özellikler sakinlerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. 


OceanbyConradResort’da rezidans dairelerin fiyatları 480 bin dolar ile 1 buçuk milyon dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede yer alan penthouse dairelerin ise 6 milyon 200 bin dolara satılması planlanıyor. 


 Ocean by Conrad Resort ile yüzde 8 kira geliri elde et!


Mortgage ile ev sahibi olma imkanı

PROJEBEYAZ Uluslar arası Gayrimenkul, Ocean by Conrad Resort’tan yatırım yapmayı düşünenlere bu süreçte mortgage imkanı da sağlıyor ve evinizi seçtiğiniz andan tapunuzu teslim aldığınız zamana kadar her türlü desteği size sunuyor.Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen projede yatırımcılardan geri kalan yüzde 70’lik kısmın teslim tarihinden önce ödenmesi isteniyor.Alternatif olarak yüzde 50 peşin ödeme geri kalan yüzde 50 ise mortgage imkanıyla ödeme yapılabiliyor.


Daireni kirala, yüzde 8 kira geliri elde et

Ocean ConradResort’ta oturma izni olmayan Türk yatırımcılara yılda 1 ile 3 ay arası (Yeni Yıl, Boat Show zamanları hariç) konaklama imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra ev sahipleri tercihe göre dairelerini Hilton Conrad’a kiralayıp senelik yüzde 8 brüt kira geliri garantisi elde edebiliyor. Ayrıca dairelerini senede 30 gün Conrad’ın bütün imkanlarından yararlanarak ücretsiz kullanabilme hakkında da sahip oluyor. Bu sayede Golf ve Tenis Country Club üyeliği de kazandıkları ayrıcalıklar arasında oluyor. Ayrıca Hilton Honors kapsamında ömür boyu Diamond üyeliğe sahip olup tüm dünyadaki Hilton ve Conrad’larda VIP olarak ağırlanıyorlar. 


Florida eyaletinin en cazibeli ve yaşanabilir noktası olan Fort Lauderdale’de yer alan Ocean by  Conrad Resort’tan,1sosyo ekonomik yapısı en yüksek şehirlerden biriolan.Miami’ye 30 dakikada, Orlando’ya ise 3 saatte ulaşım sağlanıyor.Yat tutkunları ve okyanus seyahatçileri için tam bir cennet olan bölgede aynı zamanda 750 milyon dolara tamamen yenilenip Bussiness Class statüsüne yükseltilmiş bir havaalanı da bulunuyor.The Ocean by Conrad Resort’un 2017 yılının Eylül ayında hizmete girmesi planlanıyor.


Geri Dön