01 / 05 / 2024

Veryeriler İnşaat çeşme projesi

Veryeriler İnşaat çeşme projesi

İzmir'in en gözde turizm şehirlerinden biri olan Çeşme Alaçatı'nın meşhur taş evleri, yepyeni bir iş modelinin doğmasına neden oldu.

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Veryeriler İnşaat çeşme projesi Haberi

Veryeriler İnşaat çeşme projesi

Veryeriler İnşaat, beldenin tarihi dokusunu koruyarak konut inşasına başladı "kişiye özel geleneksel mimari" olarak tanımlanabileceğini kaydetti. Veryeri şunları söyledi: "Birebir taklit değil ama geleneksel mimari korunuyor. 1800'leri 2000'lere taşıyoruz ama dışarıda, içinde her türlü konfor oluyor ama geleneksel unsurlara da bağlı kalıyoruz. Bildiğimiz doğrulan uyguladık. Bugüne kadar 400'e yakın taş ev yaptık. Alaçatı'nın 2 bin hane dolayında olduğunu düşünürseniz bu ciddi bir sayıdır." Alpan Veryeri. evlerin iç dizaynında müşteri isteklerinin ön planda olduğunu. mimarlar dahil kendi kadrolarıyla müşterilerin birlikle çalışarak sonuca ulaştıklarını anlatarak, "Bu evler, taş ile ahşabın bir arada olduğu güzel yapılar. Müşteriye bazen 'bunu yapmayalım' diyoruz çünkü gerçekten güzel olmasını istiyoruz" dedi. Veryeriler İnşaat'ın Çeşme'de merkezin hemen yanında, muhteşem manzaralı, deniz kıyısında özel iskeleli bir projenin de...