29 / 04 / 2024

Vesta Global ltd

Vesta Global ltd

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef  Tahammolı ve Nabı Maghsoudpour ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Teuta Narazan ve Veli Armağan Akyüz ortaklığında kuruldu.

İngiltere Gayrimenkul ve Hukuk semineri 15-16 Aralık'ta!

Just Us Global Ltd, İngiltere’nin en büyük inşaat firması Berkeley International ve Uluslararsı Hukuk Şirketi RadcliffesLeBrasseur Türk yatırımcılarına gayrimenkul, göçmenlik, çeşitli yatırım olanakları sunmak üzere İstanbul’da bir workshop düzenliyor.

Tekfen, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen, Amerikalı Gayrimenkul Yatırım Fon Şirketi Amstar Global Partners ile proje geliştirmeye hazırlanıyor. Niyet mektubu ile Amstar Global Partners Ltd. Türkiye’deki konut ve ofis projelerinde Tekfen Holding ile ortaklık kuracak.

Vesta Global ltd Haberi

Vesta Global ltd

Emlak yatırımında yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Vesta Global, Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımını yürütecek. Proje, 500 bin dolar destek veren herkesi Green Card sahibi yapacak.

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde hayata geçirilen proje  Hudson Nehri’ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 tane olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

Proje kapsamında 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card sahibi olma hakkını yakalayacak. Şehrin kalbi konumunda bulunan proje, yatırımcısına birçok cazip avantaj sunuyor. 

Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nazaran, “Şirket olarak iki alanda hizmet veriyoruz; bunlardan ilki ticari ve bireysel gayrimenkul yatırımları ikincisi ise yatırım yolu ile başvurulan oturma izni ve vatandaşlık başvuruları. Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı...