29 / 04 / 2024

Vesta Global yatırım

Vesta Global yatırım

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

 2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Yerli startup’lar feçtiğimiz yılı 1,8 milyar dolarlık yatırımla bitirdi. Global manada Türk startup’larına ilgi oldukça yoğun. Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu’na göre, 2022 senesinde 322 yerli startup  1,8 milyar dolar yatırım elde etti.

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem E    ylül Çözeli tarafından kuruldu.

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Baran Çıktin ve Rawah Ahmad W.M Al-Ousta ortaklığında kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Vesta Global yatırım Haberi

Vesta Global yatırım

Emlak yatırımında yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Vesta Global, Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımını yürütecek. Proje, 500 bin dolar destek veren herkesi Green Card sahibi yapacak.

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde hayata geçirilen proje  Hudson Nehri’ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 tane olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

Proje kapsamında 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card sahibi olma hakkını yakalayacak. Şehrin kalbi konumunda bulunan proje, yatırımcısına birçok cazip avantaj sunuyor. 

Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nazaran, “Şirket olarak iki alanda hizmet veriyoruz; bunlardan ilki ticari ve bireysel gayrimenkul yatırımları ikincisi ise yatırım yolu ile başvurulan oturma izni ve vatandaşlık başvuruları. Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı...