18 / 06 / 2024

Vesta Teknoloji Proje

Vesta Teknoloji Proje

Vesta Teknoloji Proje Yönetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Uzuntarla tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Tebliğ'de değişiklik!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Proje bazlı desteklerden yararlananların Ar-Ge'ye yatırımı teşvik edilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, proje bazlı devlet yardımından faydalanan yatırımcı firmaların, Ar-Ge faaliyetlerine kaynak ayırmasının teşvik edilmesi amacıyla düzenlemeye gidildi.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

213 proje için yatırım teşvik belgesi!

AKTOB ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre, bu yılın Ocak-Eylül döneminde turizm başlığı altında 213 proje için yatırım teşvik belgesi verildiği açıklandı.

Teknoparklarda 40 bine yakın proje var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, teknoparklarda 40 bine yakın proje olduğunu açıkladı. Macit, ''Bunların toplam satışı 60 milyar TL ve 4 milyar doların üzerinde de ihracatımız oldu" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

7b Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ve Teknoloji Hiz.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7b Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ve Teknoloji Hiz.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Bartın Üniversitesi, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edecek!

Bartın Üniversitesi'nin projesi kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alana Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edilecek.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Vesta Teknoloji Proje Haberi

Vesta Teknoloji Proje
Vesta Teknoloji Proje Yönetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Uzuntarla tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. Vesta Teknoloji Proje Yönetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Çelik konstrüksiyon ve çelik yapılar imalatları montajı demontajı fabrika hol avm basınçlı tanklar depolama tesisleriborulama demir çelik entegre fabrikaları üniteleri haddahane kok yüksek fırım çelik servis merkezleri kurulumu bu tesislerde üretilen demir çelik ürünlerin satış ve pazarlamasını gerek yurt içi ve gerekse yurt dışına satışını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
Vesta Teknoloji Proje Yönetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Orhanlı Orta Mahallesi, Özvatan Caddesi,...