21 / 05 / 2024

vestel akıllı beyaz eşyalar

vestel akıllı beyaz eşyalar

Evlerde akıllı dönüşüm sloganı başlatan Vestel, Vestellendiren günlerde yeni teknolojilerini indirime soktu. Fiyatları ve özellikleri şöyle...

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 24 Stream Android TV Alımına 999 TL Değerindeki Vestel Akıllı Saat 2 Hediye! İşte detaylar..

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Retro ve akıllı beyaz eşyalarda fırsat ürünler. 5 Ekim 2022 Vestel fiyat listesi 

Akıllı beyaz eşya ve retro beyaz eşyaları ile öne çıkan Vestel’de farklı renklerdeki retro buzdolabından fırınlara pek çok seçenek var. Vestel ürünlerini derledik.  

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel, 799 TL’lik akıllı saatiyle teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor. Peki Vestel akıllı saat bizlere neler sunuyor? İşte Vestel akıllı saatin özellikleri… 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

N11'de akıllı telefonlara yüzde 49 indirim! Vestel Venus E5 32 GB 1 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından N11, Vestel Venus E5 32 GB akıllı telefonlarını yüzde 49 indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

A101'de Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat satışta! İşte 22 Mart 2022 fiyat bilgisi...

A101 Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat - Beyaz yeni ürünü internet sitesinden satışa çıkardı. Peki A101'de Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saat kaç TL? İşte Apple Watch Nike Series 7GPS Akıllı Saatürün ve fiyat bilgisi...

Arçelik, internete bağlanan akıllı beyaz eşya ailesini tanıttı!

HomeWhiz adındaki platformla beyaz eşyaların akıllı cihazlardan kontrol edilebildiğini ifade eden Arçelik AŞ Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Artık zamandan da tasarruf edilmesini sağlayacağız” dedi.

Özerler İnşaat'tan akıllı ev konseptli proje: Özerler Premium!

ÖZERLER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Yıldırım Beyazıt bölgesinde yapımına başladıkları akıllı bina projesi hakkında açıklamalarda bulundu..

Akıllı Evler için yeni TP-LINK programı!

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

Akıllı eşya pazarı 2020'de 300 milyar dolar olacak!

Akıllı eşya pazarı 2020'de 300 milyar dolar olması bekleniyor. Günlük yaşamın bir parçası olan beyaz eşyaları üreten şirketler bu bağlanma sevdasını üretime uyarladı, fiyatı 4 bin dolar olan, tweet gönderebilen buzdolapları üretimine başladı.

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

vestel akıllı beyaz eşyalar Haberi

vestel akıllı beyaz eşyalar

Inverter teknolojisini bir çok ürüne entegre eden ve akıllı ev entegrasyonununda yeni fonksiyonlar geliştiren marka, 19 Ekim'e kadar süren Vestellendiren Günler'de akıllı ürünlere indirim yaptı. 

İşte fiyatları ve fonksiyonları... 

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi: 6.449 TL

3 Programlı E Enerji Sınıfı Beyaz 13 Kişilik Kapasite Bardak Ve Cam Koruma

Markanın yeni makinelerindei erteleme fonksiyonu sayesinde yıkamanın başlayacağı zamanı seçip evden çıkabilirsiniz. 

Kurutma fonksiyonu yenilenen “Süper 50” programına sahip yeni nesil Vestel makineleri, 65 °C’ye kadar ulaşan su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasını sağlıyor.

Makinenin kurulumu sırasında suyun sertliğine göre yapılan ilk ayarın ardından koruma teknolojisi devreye girip cam ürünlerin hep yeni alınmış parlaklığında kalmasını sağlıyor. 

Doğa Inverter Wifi Klima: 15.549 TL

24000 BTU Wifi Klima İyonizer Ücretsiz Kargo & Montaj

Yeni nesil Wifi özellikli klimalar eve ulaşmadan önce ısıyı ayarlamaya olanak tanıyor. 
Telefonunuzdan kontrol...