16 / 05 / 2024

Vestel Ana Sponsorluğunda

Vestel Ana Sponsorluğunda

Rönesans’ın sırları İstanbul'da Vestel’le The Great Masters Sergisi’nde aydınlanıyor. Michelangelo, Leonardo ve Raphael, Vestel’le Türkiye’ye geliyor

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

FuzulEv’den sanata tam destek!

FuzulEv ana sponsorluğunda, Bahçelievler Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan ‘’2’nci Uluslararası Resim ve Pastel Sanatları Sergisi’’ 24 Aralık tarihinde Siyavuşpaşa Köşkü’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türkiye’de kentsel dönüşüm süreci masaya yatırıldı!

Birikimevim’in ana sponsorluğunda düzenlenen sempozyum Türkiye’deki kentsel dönüşüm sürecine ışık tutacak en güncel bilgi ve mevzuatların tartışıldığı “Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu” gündem yaratacak konu başlıkları ele alındı.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Gayrimenkul sektörüne yön verenler Real Estate Stars’da ödüllerini aldı!

Baymak ana sponsorluğunda Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Real Estate Stars 2018’de Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri açıklandı.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

İş Sağlığı ve Güvenliği, Mahall Bomonti sponsorluğunda İzmir’de tartışıldı!

Mahall Bomonti İzmir’in ana sponsorluğunda İş Sağlığı ve Güvenliği zirvesi gerçekleştirildi. İş sağlığı ve güvenliği, 11-13 Ekim tarihleri arasında 5’inci kez İzmir’de tartışıldı.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

İşte Gayrimenkul yatırımda riskleri azaltan 3 madde! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Aremas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenen  RE360'da gayrimenkul sektörünün riskleri konuşuldu. 

Vestel Ana Sponsorluğunda Haberi

Vestel Ana Sponsorluğunda

Vestel’in ana sponsorluğunda 1 Haziran’da açılacak “The Great Masters” Sergisi 16. yüzyıl İtalya’sının en ünlü üç ustası Michelangelo, Leonardo ve Raphael’in bilim ve sanatta bıraktıkları izleri gözler önüne seriyor. Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde 31 Temmuz’a kadar ziyarete açık olacak sergi, Türkiye’nin ilk gerçek interaktif sanat sergisi olma özelliğini taşıyor. 


Sanatla dost Vestel’in ana sponsorluğunda, ARTER Tasarım ve Mimar Sinan Üniversitesi tarafından düzenlenen “The Great Masters” Sergisi 1 Haziran’da kapılarını sanatseverlere açıyor. 


Ünlü İtalyan küratörler Alessandro Vezzosi ve Francesco Buranelli tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de gerçekleşen ilk interaktif sergi olma özelliği taşıyan “The Great Masters” Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sergileniyor. 


Vestel tarafından Türkiye’ye getirilen sergi, ziyaretçilere birbirinden farklı deneyimler yaşatacak. Ziyaretçiler Michelangelo’nun Sistin Şapeli’ndeki eserlerini, Davud heykelini, Leonardo’nun Son Yemek freskini,...