15 / 05 / 2024

Vestel Deksarnet turkcell

Vestel Deksarnet turkcell

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Deksarnet'in hisselerini Turkcell Superonline'a sattı...

Vestel'in zararı 46 milyon lira!

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

Vestel, 46 milyon lira zarar açıkladı!

Vestel Elektronik üçüncü çeyr kte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya ulaştı.

Vestel Elektronik sorumluluk beyanını yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılıa çıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Vestel Elektronik Deskar Multimedya'yı aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Deskar Multimedya'yı aldı.

Vestel'in İngiltere'deki hedefi 280 milyon euro ciro!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan İngiltere’nin elektronik ve beyaz eşya ihracatında Avrupa’daki en önemli üç pazardan biri olduğunu vurgulayarak sırada akıllı telefon ihracatının olduğunu açıkladı.

Vestel İngiltere merkezini taşıdı!

Vestel, İngiltere'de 2003'ten bu yana faaliyet gösteren şirketi Vestel UK' in merkezini Windsor' dan Langley'e taşıdı. Yeni merkezin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci' nin katılımıyla yapıldı...

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Sabancı Müzesi'nde Turkcell teknolojisi!

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzede sergilenen eserlerin tüm sanatseverlerle buluşturacak işbirliğine imza attı. Uygulama sayesinde ziyaretçiler her türlü etkinliğin bilgilendirmesine kolayca ulaşabiliyor...

Sabancı ve Turkcell’den müzelere özel işbirliği!

Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzecilik ile teknolojiyi buluşturan işbirliğine imza attı.Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, modern müzecilik anlayışında yeni bir adım daha attıklarını belirtti.

Sharp’ın Avrupa hakları artık Vestel’in!

Vestel Şirketler Grubu’nun yüzde100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünleri geliştirme, üretme ve Avrupa’da satış ve pazarlama hak ve yetkilerini devraldı

Vestel, Japon dev için üretim yapacak!

Vestel, Japon dev için üretim yapacak. Vestel Japon Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve Avrupa’da satış ile pazarlamasını kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı.

Vestel, Sharp ile anlaştı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Vestel, Japon elektronik devi Sharp'ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Vestel Deksarnet turkcell Haberi

Vestel Deksarnet turkcell

Vestel tarafından yapılan açıklama şöyle;


7 Mart 2013 tarihli açıklamamıza istinaden %99,9 oranında hissedarı olduğumuz DEKSARNET TELEKOMÜNİKASYON Anonim Şirketi'nde sahibi ve maliki bulunduğumuz hisselerin tamamının Turkcell Grup Şirketlerinden Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş'ne tüm hak ve vecibeleri ile birlikte satılmasına ilişkin olarak gerekli onayların alınmasını müteakip, hisse devri 1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle gerçekleşmiştir.


Alıcı şirket ile Şirketimiz arasında yönetim, denetim, sermaye bakımından dolaylı veya dolaysız bir ilişki yoktur.



Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 07.03.2013 ve 01.07.2013

Satılan Finansal Duran Varlığın Ünvanı : Deksarnet Telekomünikasyon A.Ş

Satılan Finansal Duran Varlığın Faaliyet Konusu : Mevzuata riayet etmek kaydı ile her türlü telekomünikasyon hizmeti verilmesi ve/veya ilgili olan altyapıların kurulması ve işletmesine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi.

Satılan Finansal Duran Varlığın Sermayesi