07 / 05 / 2024

vestel dünya rekoru

vestel dünya rekoru

Vestel’in su ve elektrik tüketiminde tasarruf rekortmeni çamaşır makinesi mağazalardaki yerini aldı. Vestel tarafından geliştirilen Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi, enerji verimliliğinde kendi kategorisinde dünya rekoruna sahip.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Floridalı emlakçılardan dünya rekoru!

Florida Emlakçılar Derneği'nin düzenlediği ve dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği Guinness Dünya Rekoru organizasyonunda, derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi Emel Onur da yer aldı...

Tekfen İnşaat’tan dünya rekoru!

Tekfen İnşaat, boru hattı mühendisliği uzmanlığını TANAP Projesi’nde dünya rekoru ile taçlandırdı. Şirket, dünyada bir ilk olarak TANAP’ın 2 bin metrelik hattını 14 saatte birleştirerek rekoru elde etti.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ağaoğlu, Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Ağaoğlu 2 bin 770 kişi ile rekorun sahibi oldu.

Ağaoğlu Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru sahibi oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliği yarın yapılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirmeyi planladığımız Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliğinin tarihi hava muhalefeti sebebi ile, 20 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00 olarak değişti.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

Rönesans'tan dünya beton dökme rekoru!

Rönesans İnşaat Rusya" daki Gazprom şirketi gökdeleni inşaatı temeline 49 saat aralıksız 19 bin 624 metreküp beton dökerek yeni dünya rekoru altına imzasını attı..

Vestel Dünya Endüstriyel Tasarım Günü’nü öğrencilerle kutladı!

Dost Teknoloji Vestel, 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü’nü üniversite öğrencileriyle birlikte düzenlediği tasarım atölyesiyle kutladı...

Jones Lang LaSalle, dünya saati kampanyasına destek için ışıkları söndürüyor!

İklim değişikliği ile mücadele etmek amacı ile dünya çapında devam eden “Gezegenimiz için hep birlikte ışıkları kapatıyoruz” kampanyasına Jones Lang LaSalle, dünya çapındaki 200 ofisiyle destek veriyor

Eyfel Kulesi'nin ışıkları dünya saati için sönecek!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek verecek.

vestel dünya rekoru Haberi

vestel dünya rekoru

Vestel’in yeni çamaşır makinesi enerji tasarrufundaki rekortmenliğinin yanı sıra Allergy UK onaylı Alerji Uzmanı Program’ıyla da dikkat çekiyor. 7 farklı alerjen ve 4 farklı bakteri türüne karşı etkili Türkiye’nin ilk çamaşır makinesini üreten Vestel, hijyen ve çocuk sağlığı konusunda duyarlı annelerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.


Vestel’in Pyrojet teknolojili rekortmen çamaşır makinesi, A+++ enerji sınıfındaki 8 kg kapasiteli ürünlerden yüzde 70 daha az enerji tüketiyor. Sunduğu enerji verimliliği ile Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu VDE’den onay alan Vestel Pyrojet teknolojili çamaşır makinesi, su ve elektrik tüketiminde sağladığı rekor tasarrufla öne çıkıyor. Pyrojet teknolojisi sayesinde yıkama esnasında aldığı suyu kısa sürede arzu edilen sıcaklığa ulaştırıp duşlama yöntemi ile doğrudan çamaşırlarla buluşturarak su ve elektrik tüketiminde gözle görülür düşüş sağlıyor. Vestel...