05 / 05 / 2024

vestel etkinlikleri

vestel etkinlikleri

Dost Teknoloji Vestel, 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü’nü üniversite öğrencileriyle birlikte düzenlediği tasarım atölyesiyle kutladı...

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Vestel değişim fırsatı 2015!

Vestel, Ağustos ayında TV ve beyaz eşyalarda geçerli olan değişim kampanyasını tüketicilere sunuyor. Kampanyada eski ürününü değiştirmek isteyen kullanıcılar, yeni bir Vestel TV veya beyaz eşya ürününü avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Vestel Türkiye’nin su faturasını 1,1 milyar TL düşürecek!

Türkiye’deki tüm evlerde Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makineleri kullanıldığında ülkenin yıllık su tüketimi 327 milyon ton azalıyor.

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Vestel Beyaz Eşya yönetim kurulu görev taksimini yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya yönetim kurulu görev taksimini yayınladı.

Vestel 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor!

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

vestel etkinlikleri Haberi

vestel etkinlikleri

Dost Teknoloji Vestel, 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü’nü üniversite öğrencileriyle birlikte düzenlediği tasarım atölyesiyle kutladı. Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin endüstriyel tasarım denildiğinde akıllarına gelenler, Vestel ekibinin yeni televizyon tasarımına ilham verdi. Dünya Endüstriyel Tasarım Günü’ne destek veren tek Türk markası olmaktan gurur duyduklarını belirten Vestel Endüstriyel Tasarım Elektronik Bölüm Müdürü Burak Emre Altınordu, “Türk tasarım ve tasarımcısının markalaşması hedefiyle hareket ediyoruz” dedi.


Vestel, 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü kapsamında Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ile işbirliği gerçekleştirdi. Üniversite öğrencilerinden “endüstriyel tasarım” denince akıllarına gelen ilk kelimeleri paylaşmalarını isteyen Vestel, bu kavramlardan yola çıkarak yeni bir televizyon tasarladı. Özgürlük, yaratıcılık, estetik, işlevsellik gibi kavramların öne çıktığı atölye sonucunda tasarlanan televizyon, kullanıcı dostu yapısı ve estetiğiyle dikkat çekti....