05 / 05 / 2024

vestel fenerbahçe sponsorluğu

vestel fenerbahçe sponsorluğu

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Vestel, Fenerbahçe'ye sponsor oldu!

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.

1937 yılında Fenerbahçe ve Kalamış sayfiye yeri olacak!

1937 yılında Prost'un hazırlamakta olduğu İstanbul Nazım İmar Planı'na göre Fenerbahçe, Kalamış ve Mecidiyeköy birinci sınıf sayfiye yeri haline getirilecekmiş. Bu bölgelerin imar planı beş senede tatbik edilecekmiş.

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

vestel fenerbahçe sponsorluğu Haberi

vestel fenerbahçe sponsorluğu

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.


Resmi siteden yapılan duyuru şu şekilde;


"Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kulübümüz iştiraklerinden Fenerium ile Türkiye’nin en büyük yerli üreticilerinden biri olan VESTEL ile lisans anlaşması imzalıyor.


Anlaşma kapsamında Dünyada ilk defa bir spor kulübüne özel olarak üretilmiş akıllı Televizyonlar ile yeniden bir ilki gerçekleştirmenin ayrıcalığını, bu sene içinde bulunduğumuz 110. yıla özel tasarlanan logomuzla üretilen cep telefonu ile taraftarlarımıza koleksiyon niteliği taşıyan bir ürün sunmanın haklı gurunu yaşıyoruz.


Yapılan anlaşma ile ilgili imza töreni, 27 Eylül Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacaktır.

Sporcularımız ve yöneticilerimizin katılımıyla düzenlenecek olan imza töreni saat 14:00‘te gerçekleşecektir.

Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine...