30 / 04 / 2024

vestel Fenerbahçe tv

vestel Fenerbahçe tv

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Vestel, Fenerbahçe'ye sponsor oldu!

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Avcı'dan Fenerbahçe'ye arsa yanıtı!

Milli Eğitim Bakanı Avcı, stadın yanındaki arsayla ilgili "Fenerbahçe kulübü, 'ben 18 milyona 4 tane okul yapayım, 345 milyonluk arsayı bana verin' diyor' dedi.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önü açıldı mı?

Özelleştirme Yüksek Kurulu 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'mn yapılaşmasına izin veren yeni imar Plan teklifini onayladı. Onaylanan proje ile Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önünü açacak olan bir karar alındı.

vestel Fenerbahçe tv Haberi

vestel Fenerbahçe tv

Fenerbahçe, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı.


Ülker Stadı'nda yapılan imza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerium Gelen Müdürü Mümtaz Karakaya, Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Ticaret AŞ Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen, Moussa Sow, Miroslav Stoch, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu katıldı.


Sarı-lacivertli taraftarlar için Vestel'in Fenerbahçe logolu özel telefon ve televizyonlarının, Fenerium ve Vestel mağazalarında satılacağını belirten Ozan Balaban, "Heyecanlıyız. İddialı ürünlerle taraftarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Dünya devi Vestel'le çalışmaktan memnunuz. Sloganımız ise gururla yerli şimdi gururla Fenerli. Büyük Fenerbahçe taraftarı her şeyin en iyisini ister. Bizde Fenerium'da bunun için çalışıyoruz." ifadelerini...