05 / 05 / 2024

Vestel İngiltere merkezini nereye taşıdı

Vestel İngiltere merkezini nereye taşıdı

Vestel, İngiltere'de 2003'ten bu yana faaliyet gösteren şirketi Vestel UK' in merkezini Windsor' dan Langley'e taşıdı. Yeni merkezin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci' nin katılımıyla yapıldı...

Vestel Pyrojet teknolojisiyle yaralara derman oldu!

Vestel Allergy UK'den onaylı Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesini Londra'da yaşayan, ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames'e bağışladı. Küçük kızın yaralarında ciddi anlamda iyileşme görüldü.

Vestel egzama hastası kızın hayatını değiştirdi!

Vestel, en prestijli alerji kurumlarından Allergy UK'den onaylı, Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle Londra'da yaşayan ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames 'in hayatını değiştirdi.

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı.

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor!

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor. Rixos Grubu'nda üst yönetimde görevden alma, görevden ayrılma ve yeni görevlendirmeler ile yaşanan hareketlilik grubun merkezini Antalya'dan Dubai'ye taşıması ile devam ediyor.

Rixos merkezini Dubai'ye taşıyor!

Merkezini Dubai'ye taşıyan Rixos Grubu Antalya'da çalışanları işten çıkarıyor. Rixos Grubu merkezini Dubai'ye taşıma kararından sonra boşaltılan Antalya ofisinde çalışan personelin görevlendirmelerinde hareketlilik yaşanıyor...

DAP Yapı Kartal'ın yeni merkezini yaratıyor!

DAP Holding, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından IstMarina ile Kartal'ın yeni merkezini oluşturma hedefinde.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Vestel, Sign Of The City'de dikkat çekti!

Vestel inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarış ması Sign Of The City'de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı. Ağaoğlu, standı ziyaret ederek; Vestel ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Vestel Elektronik VESBE'den hisse aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse aldı.

Sign Of The City’de Vestel standına büyük ilgi!

Vestel, ülkemizin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarışması Sign Of The City’de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı.

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Vestel rekor kırıyor!

Vestel’in su ve elektrik tüketiminde tasarruf rekortmeni çamaşır makinesi mağazalardaki yerini aldı. Vestel tarafından geliştirilen Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi, enerji verimliliğinde kendi kategorisinde dünya rekoruna sahip.

A.B Gıda ve Telemobil Türkiye’nin en büyük fuar merkezini kuruyor!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

Vestel İngiltere merkezini nereye taşıdı Haberi

Vestel İngiltere merkezini nereye taşıdı

Vestel, İngiltere'de 2003'ten bu yana faaliyet gösteren şirketi Vestel UK'in merkezini Windsor'dan Langley'e taşıdı. Yeni merkezin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı. Taşınmada Sharp ortaklığının etkili olduğunu belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, İngiltere'nin Vestel için Avrupa'daki en önemli üç pazardan biri olduğunu söyledi. Erdoğan, "2013'te 240 milyon euro olan İngiltere ciromuzu, bu yılın sonunda yüzde 17 artışla 280 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz"...