02 / 05 / 2024

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.




Vestel'in 2014 yılı içerisinde akıllı ev teknolojileri alanındaki yatırımlara ağırlık vereceğini söyledi. Gayrimenkul sektöründe atılan her adımın dayanıklı tüketim sektörünün gelişimine ivme kazandırdığını dile getiren Ergün Güler, Vestel'in elektronik, beyaz eşya ve LED aydınlatma ürünleriyle yeni kurulan ev ve ofislere alternatif sunduğunu belirtti. 



Güler, "Sign of City yarışmasında Vestel olarak yer almanın, sektörle temasımızı artırmak, gelişim noktalarını yakından izlemek ve kendi faaliyet alanımızda gayrimenkul sektörünün yemlenen ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirmek konusunda bize büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz" dedi. 



Güler, Vestel'in 2014 yılı içerisinde akıllı ev teknolojileri alanındaki yatırımlara ağırlık vereceğini söyledi. Ar-Ge ve inovasyon anlayışı ile ürünleri tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirdiklerini ve tüketicilerin görüşlerine önem verdiklerini belirten Güler şunları söyledi: "Üretim ve tasarımını Vestel City'de gerçekleştirdiğimiz akıllı telefon Venüs'ün İFA Fuarı kapsamındaki lansmanı hem biz. hem bayilerimiz hem de tüketiciler için heyecan verici bir gelişme oldu. 2014 Venüs ile değil, su ve elektrik tasarrufu konusunda dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makinelerimizle de damga vuracağımız bir yü oldu. Dünya rekortmeni bulaşık makinemiz Vestel Ekomaks'ı geçtiğimiz günlerde tüketicilerimizle buluşturduk." Türkiye'de dayanıklı tüketim sektörünün gelişime oldukça açık bir sektör olarak öne çıktığım belirten Ergün Güler, "Ülke ekonomisinin 1.6 katı kadar büyüme kaydeden bir sektörde, rekabetin yüksek olduğunu özellikle beiütmeye gerek yoktur diye düşünüyorum Böyle çok talep gören ve rekabet barındıran bir sektör, içindeki markaların dinamik ve atak olmasını gerektirir" dedi. Güler, dünya genelinde yaşanan dijital devrime ayak uyduran ve bu devrimin bir parçası olmak firmaların ayakta kalacağını söyledi. 




TÜM ÜRÜNLER AKILLANACAK 

Vestel'in Smart TV üretimiyle edindiği akıllı ürün teknolojisi ve deneyimi bugün tüm urun yelpazesine yansıttığını söyleyen Güler, şunları söyledi: "Smart TVleri tabletler takıp etti. Eylül ayında ise Türkiye'nin ilk ve tek akıllı telefon üreticisi olarak Venüs'ü tüketicilerin beğenisine sunduk. Bunlar aracılığıyla tum evi yönetebilecek akıllı ev teknolojileri geliştiriyoruz. Eylül ayında Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA'da tanıttığımız akıllı ev sistemleri gayrimenkul sektöründe fark yaratmak isteyen firmalar için önemli bir fırsat olacak. Akıllı televizyon, tablet ve telefon aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilen Vestel dört kapılı buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın ve klimalarımız geleceğin teknolojisini evlere taşıyor. Sadece elektronik ve beyaz eşyalar değil, kapı kilidinden perdelere her şey Akıllı televizyon, tablet ve telefon aracılığıyla kumanda edilebiliyor. Dijital ve mobil devrimi bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz."


Hürriyet


Geri Dön