30 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Nlogo İstanbul

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü kapsamında aylık 1.000 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 7 blok halinde yükseliyor.



İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen  Nlogo İstanbul  2. Etap'ta satışlar devam ediyor. Daire fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteren projenin 2. etabında 850 adet daire bulunuyor.


Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü ile 48 ay 0 faiz imkanıyla ödeme yapılabiliyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


Esenyurt Nlogo İstanbul konum olarak Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyor.


Nlogo İstanbul Konutları'nın sosyal donatı alanları içerisinde sauna, kafe, yürüyüş yolları, fitness center, rekreasyon alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, sinema salonu, süs havuzları, Türk hamamı ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da stüdyo daireler için;

- Yüzde 30 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 48 ay 0 faiz imkanı ile aylık 1.800 TL'den başlayan taksitlerle ödeniyor. 

- Yüzde 30 peşinatta, kalan bedel 24 ay vadelendirildiğinde ise aylık taksitler 1.000 TL'den başlıyor ve kalan tutar teslimde ödeniyor. 


Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim 

Telefon: 0850 460 90 71

Web: www.ozyurtlar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön