17 / 05 / 2024

vestel akıllı yatırıma odaklanacak. ergün güler

vestel akıllı yatırıma odaklanacak. ergün güler

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 24 Stream Android TV Alımına 999 TL Değerindeki Vestel Akıllı Saat 2 Hediye! İşte detaylar..

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel, 799 TL’lik akıllı saatiyle teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor. Peki Vestel akıllı saat bizlere neler sunuyor? İşte Vestel akıllı saatin özellikleri… 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Migros'ta akıllı saatlerde kaçırılmayacak fırsat! İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta akıllı saat ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros Xiaomi ve Amazfit markalı akıllı saatleri uygun fiyatıyla satışa sundu. İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

vestel akıllı yatırıma odaklanacak. ergün güler Haberi

vestel akıllı yatırıma odaklanacak. ergün güler


Vestel'in 2014 yılı içerisinde akıllı ev teknolojileri alanındaki yatırımlara ağırlık vereceğini söyledi. Gayrimenkul sektöründe atılan her adımın dayanıklı tüketim sektörünün gelişimine ivme kazandırdığını dile getiren Ergün Güler, Vestel'in elektronik, beyaz eşya ve LED aydınlatma ürünleriyle yeni kurulan ev ve ofislere alternatif sunduğunu belirtti. 



Güler, "Sign of City yarışmasında Vestel olarak yer almanın, sektörle temasımızı artırmak, gelişim noktalarını yakından izlemek ve kendi faaliyet alanımızda gayrimenkul sektörünün yemlenen ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirmek konusunda bize büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz" dedi. 



Güler, Vestel'in 2014 yılı içerisinde akıllı ev teknolojileri alanındaki yatırımlara ağırlık vereceğini söyledi. Ar-Ge ve inovasyon anlayışı ile ürünleri tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirdiklerini ve tüketicilerin görüşlerine önem verdiklerini belirten Güler şunları söyledi: "Üretim ve tasarımını Vestel City'de gerçekleştirdiğimiz akıllı telefon Venüs'ün İFA...