07 / 05 / 2024

vestel rekoru

vestel rekoru

Vestel’in su ve elektrik tüketiminde tasarruf rekortmeni çamaşır makinesi mağazalardaki yerini aldı. Vestel tarafından geliştirilen Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi, enerji verimliliğinde kendi kategorisinde dünya rekoruna sahip.

Ağaoğlu Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliği yarın yapılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirmeyi planladığımız Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliğinin tarihi hava muhalefeti sebebi ile, 20 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00 olarak değişti.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

Vitanova Yalı dairelerinde satış rekoru kırıldı!

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Vitanova Yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı.

Konut satışlarında son üç yılın artış rekoru kırıldı!

Geçen yıllarda olduğu gibi 2015’te de konut satışları açısından iyi bir dönem geçiriliyor. Hatta son üç yılın artış rekoru kırılmış durumda.

Vestel değişim fırsatı 2015!

Vestel, Ağustos ayında TV ve beyaz eşyalarda geçerli olan değişim kampanyasını tüketicilere sunuyor. Kampanyada eski ürününü değiştirmek isteyen kullanıcılar, yeni bir Vestel TV veya beyaz eşya ürününü avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri'nde 3 günde satış rekoru kırıldı!

Kiptaş'ın imzasıyla yükselen 4 bin konutluk Vaditepe projesinin 357 konutluk son etabı Vaditepe Gölevlerinde 3 günde satış rekoru kırıldı. Lansmana özel fiyatlarla satılan daire sayısı 120'yi geçti.

Vestel Türkiye’nin su faturasını 1,1 milyar TL düşürecek!

Türkiye’deki tüm evlerde Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makineleri kullanıldığında ülkenin yıllık su tüketimi 327 milyon ton azalıyor.

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

Rönesans'tan dünya beton dökme rekoru!

Rönesans İnşaat Rusya" daki Gazprom şirketi gökdeleni inşaatı temeline 49 saat aralıksız 19 bin 624 metreküp beton dökerek yeni dünya rekoru altına imzasını attı..

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

vestel rekoru Haberi

vestel rekoru

Vestel’in yeni çamaşır makinesi enerji tasarrufundaki rekortmenliğinin yanı sıra Allergy UK onaylı Alerji Uzmanı Program’ıyla da dikkat çekiyor. 7 farklı alerjen ve 4 farklı bakteri türüne karşı etkili Türkiye’nin ilk çamaşır makinesini üreten Vestel, hijyen ve çocuk sağlığı konusunda duyarlı annelerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.


Vestel’in Pyrojet teknolojili rekortmen çamaşır makinesi, A+++ enerji sınıfındaki 8 kg kapasiteli ürünlerden yüzde 70 daha az enerji tüketiyor. Sunduğu enerji verimliliği ile Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu VDE’den onay alan Vestel Pyrojet teknolojili çamaşır makinesi, su ve elektrik tüketiminde sağladığı rekor tasarrufla öne çıkıyor. Pyrojet teknolojisi sayesinde yıkama esnasında aldığı suyu kısa sürede arzu edilen sıcaklığa ulaştırıp duşlama yöntemi ile doğrudan çamaşırlarla buluşturarak su ve elektrik tüketiminde gözle görülür düşüş sağlıyor. Vestel...