15 / 05 / 2024

Vestel Sergi

Vestel Sergi

Rönesans’ın sırları İstanbul'da Vestel’le The Great Masters Sergisi’nde aydınlanıyor. Michelangelo, Leonardo ve Raphael, Vestel’le Türkiye’ye geliyor

Vestel'den enerji tasarrufu önerisi!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Erdoğan: "Türkiye, Vestel'in tasarruf rekortmeni ürünlerinin kullanılmasıyla enerji ve su tüketiminde toplam 4 milyar TL'lik tasarruf sağlayabilir" dedi.

Vestel pazar payını yüzde 20'ye çıkardı!

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

Datça'daki tarihi rum kilisesi sergi evi olacak!

Muğla'nın Datça ilçesindeki tarihi Rum kilisesi "Hızırşah Yaşayan Tarih, Kültür, Sergi Evi" olacak. Metruk haldeki kiliseyle ilgili Datça Belediyesi'nin hazırladığı projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destek verdi.

1948 yılında Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyor!

1948 yılında Harbiye'de inşa edilecek, eski ismiyle, Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyormuş. İnşa edilecek bina yaz mevsiminde sergi binası olarak, diğer mevsimlerde ise spor binası olarak kullanılacakmış.

Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi tamamlandı!

Kepez Belediyesi, ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzundan sonra kente en büyük kongre sergi merkezini kazandırdı. 2 bin kişilik çok amaçlı Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin insası tamamlandı.

Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nı inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu. Antalya Valisi Muammer Türker, Aksu'da yapımı devam eden Expo 2016 Antalya Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Vestel değişim fırsatı 2015!

Vestel, Ağustos ayında TV ve beyaz eşyalarda geçerli olan değişim kampanyasını tüketicilere sunuyor. Kampanyada eski ürününü değiştirmek isteyen kullanıcılar, yeni bir Vestel TV veya beyaz eşya ürününü avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Vestel Türkiye’nin su faturasını 1,1 milyar TL düşürecek!

Türkiye’deki tüm evlerde Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makineleri kullanıldığında ülkenin yıllık su tüketimi 327 milyon ton azalıyor.

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Vestel Sergi Haberi

Vestel Sergi

Vestel’in ana sponsorluğunda 1 Haziran’da açılacak “The Great Masters” Sergisi 16. yüzyıl İtalya’sının en ünlü üç ustası Michelangelo, Leonardo ve Raphael’in bilim ve sanatta bıraktıkları izleri gözler önüne seriyor. Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde 31 Temmuz’a kadar ziyarete açık olacak sergi, Türkiye’nin ilk gerçek interaktif sanat sergisi olma özelliğini taşıyor. 


Sanatla dost Vestel’in ana sponsorluğunda, ARTER Tasarım ve Mimar Sinan Üniversitesi tarafından düzenlenen “The Great Masters” Sergisi 1 Haziran’da kapılarını sanatseverlere açıyor. 


Ünlü İtalyan küratörler Alessandro Vezzosi ve Francesco Buranelli tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de gerçekleşen ilk interaktif sergi olma özelliği taşıyan “The Great Masters” Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sergileniyor. 


Vestel tarafından Türkiye’ye getirilen sergi, ziyaretçilere birbirinden farklı deneyimler yaşatacak. Ziyaretçiler Michelangelo’nun Sistin Şapeli’ndeki eserlerini, Davud heykelini, Leonardo’nun Son Yemek freskini,...