09 / 05 / 2024

vestel şirketleri

vestel şirketleri

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Havayolu şirketleri bayrama özel 193 ek sefer koydu!

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu...

Vestel fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Vestel, Avrupa beyaz eşya platformuna üye oldu!

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektörel birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers' a ( CECED ) üye oldu...

Özel elektrik şirketleri, sayaç mühürleyemeyecek!

Yargıtay, elektrik dağıtım şirketlerinin yaptığı mühürleme işleminin, yasalara aykırı olduğuna hükmetti. Özel elektrik şirketleri, sayaç mühürleyemeyecek. Şimdiye kadar yapılanlar geçersiz sayılacak. Mühür bozana verilen cezalar silinecek.

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...

Japon devi Sharp Vestel'in peşinde!

Avrupa pazarındaki üretim ve satıştan çıkmak isteyen Sharp’ın görüştüğü firmalar arasında Manisa’da üretim yapan Vestel de var. Japon teknoloji devi Sharp, son bilançosuna yıllık 5.34 milyar dolar civarında zarar yazmıştı.

Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor.

Vestel LED, Adnan Menderes, Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını aydınlatıyor!

TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak

İnşaat şirketleri 1,5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti!

İSTANBUL Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesine sahildeki 1.5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti. İhaleye Sunan Özak 4 milyar 240 milyon liralık teklif etti.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

vestel şirketleri Haberi

vestel şirketleri


Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı. Vestel'den KAP'a yapılan açıklamada, satın alma işleminin Toshiba marka lisans anlaşması kapsamında Avrupa'da yeni bir yapılanma kurulması amacıyla yapıldığı belirtildi. Vestel Ticaret, Toshiba Visual Solutions Corporation ile Avrupa pazarı için marka lisans anlaşması imzalamıştı. Açıklamada, "Wroclaw, Polonya'da bulunan eski Toshiba fabrikasının hem Toshiba hem Vestel için üretim ve lojistik merkezi olarak kullanılması planlanmaktadır. Bu kapsamda, 1 Eylül 2016'de yüzde 100 bağlı ortaklığımız Vestel Ticaret ile Compalead Electronics arasında bahsi geçen fabrikanın sahibi Compal Electronics Europe unvanlı şirketin hisselerinin alımına yönelik bir hisse alım sözleşmesi imzalanmıştır" denildi. Öte yandan Vestel, Japon elektronik üreticisi Sharp ile olan lisans anlaşmasının 2020'ye kadar...