20 / 05 / 2024

vetro city ofis fiyatları

vetro city ofis fiyatları

Beylikdüzü'nde yükselen Vetro City projesinin home ofislerinde satış süreci devam ediyor. Projede bulunan ofislerin teslimi 2014 yılında yapılacak...

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

İstanbul Airport City Projesi!

3. Havalimanı bölgesinde yapılacak olan İstanbul Airport City projesinde ofis, AVM, sağlık merkezleri ve oteller olacak...

Madem Turizm Havacılık Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madem Turizm Havacılık Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Esenyurt, Vetro City Residance'de kuruldu.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

En iyi ofis Bulvar 216 seçildi!

Özak GYO tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan "Sign of the City Awards 2014" yarışmasında 'En İyi Ofis' ödülünün sahibi oldu.

Londra'da Endless City projesi hayata geçirilecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

City Center ulaşım!

City Center ulaşım bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği City Center Residence'ta; konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor.

Esenyurt City Center daire fiyatları!

İçerisinde; konut, ofis ve AVM alanları bulunan Esenyurt City Center daire fiyatları metrekaresi 2 bin 400 dolardan başlayarak değişiyor. Özyurtlar A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen projede banka kredisi kullanılıyor..

Vetro City ödeme planı!

Vetro City Beylikdüzü fiyatları 117 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Vetro City ödeme planı bilgisine ise haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut...

Esenyurt City Center daire fiyatları!

Esenyurt City Center daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut, ofis ve AVM alanlarından meydana gelen City Center Esenyurt projesinde 428 adet daire ve 126 adet mağaza bulunuyor

Kullar İnşaat Vetro City iletişim! 133 bin liradan!

Kullar İnşaat Vetro City iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mart sonunda teslimlerin yapılacağı Vetro City Evleri'nde daire fiyatları 133 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kuveytli yatırımcı City Center projesi'nden 50 daire aldı!

ÖZYURT A.Ş'nin kamu binaları, üniversite, home - office daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini bir araya getirdiği Esenyurt'taki City Center projesi'nden Kuveytli OSSOS firması 50 daire satın aldı...

vetro city ofis fiyatları Haberi

vetro city ofis fiyatları


Konut ve home ofis karması olarak inşa edilen Vetro City Evleri projesi Kullar İnşaat girişimi ile hayata geçirildi. Beylikdüzü’nde tek blok halinde yükselen Vetro City, 12 kat halinde tasarlandı. 

 

50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü Vetro City projesinde 256 adet bağımsız birim yer alıyor. Oturum alanı 4 bin metrekareyi kapsayan projede bulunan home ofislerin büyüklüğü 48 metrekareden başlıyor, 312 metrekareye kadar yükseliyor. 

 

Kullar Vetro City’de bulunan 48 metrekare ile 72 metrekare aralığındaki home ofisler 114 bin lira...