01 / 05 / 2024

Vetsel Elektronik kredileri

Vetsel Elektronik kredileri

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

İngiltere'de mortgage kredileri artıyor!

İngiltere Mortgage Kredisi Veren Kuruluşlar Konseyi (CML) açıklamasına göre, ülkede bu yılın mart ayında verilen toplam mortgage kredileri bir önceki aya kıyasla yüzde 4, geçen yılın aynı ayına kıyasla ise yüzde 33 oranında arttı...

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Ali Güleç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da kuruldu.

Elektrik-elektronik sektöründen ilk çeyrekte 3 milyar dolarlık ihracat!

Elektrik-elektronik sektörünün ihracatı, 2014 yılının ilk çeyreğinde 2 milyar 947 milyon dolara ulaştı. Sektör, mart ayında yüzde 16,5 artışla 1 milyar 79 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı!

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bu yıl üst limitini 125 bin liraya çıkardığı restorasyon kredisi başvuruları, 2 Mayıs'ta sona erecek.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 93,35'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 93,35' e ulaştı...

Hag Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hag Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Armağan Günel tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Elektrik - elektronik ihracatı geçen yıl 12 milyar 63 milyon dolar oldu!

Elektrik - elektronik ihracatı geçen yıl 12 milyar 63 milyon dolar oldu. Bir önceki yıl 12 milyar 115 milyon dolardı. Ciddi bir düşüş yok ancak, asıl sorun artış olmaması...

Hbgrup İnşaat Makine Yedek Parça ve Elektronik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgrup İnşaat Makine Yedek Parça ve Elektronik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Osman Akgün tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

Elektronik kira beyannamesi!

Kira gelir vergisi mükelleflerinin vergi borcunu ödeyebilmeleri için öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor. Bu beyannameler, elektronik ortamda da verilebiliyor. İşte elektronik kira beyannamesi örneği bu haberde..

Reysaş GYO Samandıra'daki deposunu Phoenix Contact Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde yer alan 9 bin 171 metrekarelik depo alanının 770 metrekaresini Phoenix Contact Elektronik Ticaret Limited Şti.'ye kiraya verdi...

Fabrika arazi bilgileri tapu kayıtları elektronik ortama taşınıyor!

TAPU ve Kadastro Genel Müdürlüğü' nün yürüttüğü Mekansal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ), tapu kayıtlarını elektronik ortama taşırken, kadastro parsel bilgilerini de yatırımcının bilgisine sunuyor...

Vetsel Elektronik kredileri Haberi

Vetsel Elektronik kredileri

Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's  31.10.2014 tarihli basın açıklamasında Şirketimizin kredi notu görünümünü durağandan pozitife revize edip, uzun dönem kredi notunu "B-"de koruduğunu belirtmiştir. Standard and Poor's konu ile ilgili yaptığı açıklamada kredi notunun görünümünün pozitife revize edilmesinde Şirketin operasyonel performansında gözlenen iyileşme ve 2015 yılında Şirket için pozitif nakit akım yaratma beklentisinin etkili olduğunu belirtmiştir. Açıklamada pozitif görünümün Şirketin likidite pozisyonunun beklentileri kapsamında güçlenmesi durumunda not artırım olasılığına işaret ettiği...