28 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu kahramanmaraşta

Veysel Eroğlu kahramanmaraşta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kahramanmaraş'ı biz aynı zamanda sanayi değil zirai açıdan da diğer ormancılık faaliyetleri açısından da bir üretim ve ihracat üssü haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu Kahramanmaraş'ta 9 tesisin temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kahramanmaraş'ı biz aynı zamanda sanayi değil zirai açıdan da diğer ormancılık faaliyetleri açısından da bir üretim ve ihracat üssü haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ismini taşıyan 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun inşaatını inceledi.

Veysel Eroğlu müteahhitleri uyardı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta 12 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhitlere uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta 278 milyonluk 16 tesisin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta inşa edilecek 278 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini düzenlenen tören ile attı.

Veysel Eroğlu: Sinop'ta bin 250 tesis yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Sinop'a geldi. Eroğlu, İskele Meydanı'nda düzenlenen bazı tesislerin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Aziz Kocaoğlu'ndan Veysel Eroğlu'na ÇED çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanal 35’te yayınlanan “Gündem Özel Siyaset” programında Özgür Hancıoğlu’nun kent gündemine ilişkin sorularını cevapladı. Kocaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Körfez için çağrıda bulundu

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Ödemiş'te delice aşılamasını yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanların bundan böyle kırsal kalkınmada lokomotif olarak kullanılacağını söyledi.Ödemiş ilçesine bağlı Bülbüller Mahallesi'nde, delice aşılaması ve doğaya keklik salım töreni düzenlendi.

Veysel Eroğlu: 77 ilde su sorunu çözüldü!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu "Gelecek için yeni barajlar yapıyoruz, en az 30 yıl sorun olmayacak" dedi. Eroğlu, Türkiye'nin 77 ilinde su sorunu olduğunu ve bütün illerdeki sıkıntıyı çözdüklerini ifade etti.

Veysel Eroğlu’ndan İzmir'e 466 proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun, İzmir’e sözünü verdiği 466 projenin detayları belli oldu Projelerin 2019'a kadar tamamlanacağını belirten Eroğlu, "İzmir için bunları yapacak gücümüz ve heyecanımız var" dedi

Veysel Eroğlu Afyon'da 28 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da inşa edilecek olan toplam 72 adet tesisten 44 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 28 adet tesisin ise temelini atacak.

Veysel Eroğlu: Göcek koylarına çivi bile çaktırmam!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Fatih Çekirge geçtiğimiz gün gerçekleşen Göcek koyları ihalesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı. Çekirge yazısında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuyla ilgili açıklamasına değindi..

Veysel Eroğlu kahramanmaraşta Haberi

Veysel Eroğlu kahramanmaraşta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kahramanmaraş'ı biz aynı zamanda sanayi değil zirai açıdan da diğer ormancılık faaliyetleri açısından da bir üretim ve ihracat üssü haline getirmeyi planlıyoruz" dedi.


Eroğlu, temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere geldiği kentte, Kahramanmaraş Valiliği'ni ziyaret etti.


Vali Mustafa Hakan Güvençer'den brifing alan Eroğlu, buradaki konuşmasında, hükümetin Kahramanmaraş'a büyük önem verdiğini belirtti.


Eroğlu, 52 milyon değerindeki 9 tesisin temelini atmak için Kahramanmaraş'a geldiklerini dile getirerek, GAP bölgesinde olmayan kenti Kılavuzlu sulama kanalı nedeniyle bu kapsama alarak ödeneklerin 7 misli arttığını, hedeflerinin Kılavuz ile bütün müsait ovaları sulamak olduğunu, bu sulama kanalının Gaziantep ve Hatay illerindeki toprakları da sulayacağını vurguladı.


- "Sulanmadık toprak bırakmayacağız"


Bakanlık olarak 12 yılda 1 milyar 353 milyon liralık yatırımın kente yapıldığını ifade eden...