09 / 05 / 2024

veysel tiryaki Altındağlı Müteahhitler Derneği

veysel tiryaki Altındağlı Müteahhitler Derneği

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı Müteahhitler Derneği üyelerini, makamında kabul etti. Altındağ’daki değişimin ve dönüşümün ele alındığı görüşmede 2015 yılı yatırımları değerlendirildi.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Altındağ'da 30 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını 30 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Ankara Altındağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Altındağ İlçesi Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Altındağ Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Sakarya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 382 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kiler GYO Altındağ binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankara İli Altındağ İlçesi Fehmiyağcı Mahallesi'nde, 1 Adet Hipermarket, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Depolu Dükkan, 2 Adet Ticari Depo'ya ilişkin değerleme raporu yayınlandı...

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ'da 1.8 milyon TL'ye arsa hissesi!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

veysel tiryaki Altındağlı Müteahhitler Derneği Haberi

veysel tiryaki Altındağlı Müteahhitler Derneği


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı Müteahhitler Derneği üyelerini, makamında kabul etti. Altındağ’daki değişimin ve dönüşümün ele alındığı görüşmede 2015 yılı yatırımları değerlendirildi. Altındağlı müteahhitler, ilçenin çehresini değiştiren Başkan Tiryaki’ye her zaman destek vereceklerinin altını çizdi.


“Çalışmalarımız 2016 yılında da devam edecek”


Başkan Tiryaki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Altındağ’daki değişim ve dönüşüm henüz tamamlanmadı. Hiç durmadan çalıştık. Çalışmalarımız 2016 yılında da devam edecek. Altındağ’ı hep birlikte daha modern, daha değerli bir hale getireceğiz” dedi. İlçede çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmalarına imza attıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Altındağlıların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.


“Başkan Tiryaki ile elele yürüyeceğiz”


Altındağlı Müteahhitler Derneği üyeleri ise gerçekleştirdikleri ziyaretle hem Başkan Veysel Tiryaki’nin yeni yılını kutladı hem de 2016 yılında ilçeye kazandırılması planlanan...