28 / 04 / 2024

Veysi Orak

Veysi Orak

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Orak, Ali Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Veysi Kaynak kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kaynak kimdir? Veysi Kaynak kaç dil biliyor? Veysi Kaynak evli mi? İşte ayrıntılar...

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çorak tarafından kuruldu.

Mahir Orak: Tasarruf finansman sektörü itibar kazandı!

Yaşanan son gelişmelerle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 21 şirketin intibak taleplerinin reddi için karar verdi. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Mahir Orak: Tasarruf Finansının yasal düzenleme sürecinde öncü rol oynadık!

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yasal düzenlemeyle ilgili önemli açıklamalar yapan Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektörün geleceğine yönelik görüşlerini paylaştı.

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Şirin ve Hasan Orak ortaklığında kuruldu.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

AVM’lerin ışığının yanması lazım!

Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM’lerin ışığının yanması lazım. Sektör olarak en çok zorlandığımız şey, iş yapamadığımız yerlerden çıkamıyoruz" dedi.

Veysi Orak Haberi

Veysi Orak

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Orak, Ali Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, yüksek gerilim, orta gerilim, alçak gerilim ve zayıf akım sistemlerini projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, alt yapı tesisleri, hava limanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş tesisleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan...