29 / 04 / 2024

Via DMC

Via DMC

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimiyle, Türkiye’nin ilk mega tema parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand, düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.Projenin basın toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi

Vialand görücüye çıkıyor!

Bayraktar Grup ve Gürsoy Grup ortak girişimiyle, Türkiye'nin ilk mega eğlence parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand, İstanbul'un kalbi Eyüp'te inşa ediliyor

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yaşar tarafından kuruldu.

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Eren ve Sevil Çelik ortaklığında kuruldu. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

VİA, 3 yıl sadece Türkiye'ye yatırım yapacak!

Via'nın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar," ABD başta olmak üzere yurtdışındaki bu planlarımızı 36 ay süreyle durdurma kararı aldık. Elimizi taşın altına koymam gerektiğine karar verdik. 3 yıl bütün yatırımlarımız Türkiye'ye; ülkemize olacak..." diye konuştu.

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Kardeşler İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Boyraz ve şefik Sökmen imzasıyla kuruldu.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

VİA GYO, Borsa'dan çıkarıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı nedeniyle VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin (GYO) paylarını Borsa kotundan çıkardı.

Via GYO'dan SPK açıklaması!

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Açıklamada Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via GYO borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Via GYO paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via DMC Haberi

Via DMC
ViaDMC Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar Vialand'ı anlatıyor!


Vialand Basın...