30 / 04 / 2024

Via Grup Gürsoy Grup Yatırım

Via Grup Gürsoy Grup Yatırım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Yeşilpınar'da 600 bin metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden Türkiye'nin ilk temalı parkı Vialand'ı gezdi

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yaşar tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Beheşti Yanar tarafından kuruldu.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Via Grup Gürsoy Grup Yatırım Haberi

Via Grup Gürsoy Grup Yatırım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Gaziosmanpaşa'da düzenlediği kentsel dönüşüm törenine katılan Başbakan Erdoğan, daha sonra Vialand'a geçerek incelemelerde bulundu. 


Başbakan Erdoğan'a, Vialand ziyaretinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da eşlik etti.


Erdoğan, kentsel dönüşüm törenindeki konuşmasında Vialand'dan bahsetmiş ve 29 Mayıs'ta açılmasının planlandığını bildirmişti. 


Türkiye'nin ilk temalı parkı


Vialand, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Via Grup Gürsoy Grup Yatırım ve Yönetim ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 


Eyüp Yeşilpınar'da 600 bin metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden Vialand, Türkiye'nin ilk temalı parkı olma özelliğini taşıyor. 


"Temalı park, gösteri merkezi ve alışveriş caddeleri" konseptini bir araya getiren Vialand'ın yılda 30 milyon ziyaretçi alması hedefleniyor. 


Vialand'ın, İstanbul'u Orta Doğu ve Balkanlar'ın eğlence merkezi haline getirmesi öngörülüyor....