27 / 04 / 2024

Via GYO arz 2016

Via GYO arz 2016

'Hayata bekleriz’ sloganıyla halka açılan Via GYO halka arzı, başarıyla tamamlandı. Halka arza yaklaşık 2,3 kat talep gelerek yatırımcılardan yaklaşık 710 milyon TL büyüklüğünde talep toplandı.

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO halka arz büyüklüğü 5,51 milyar Türk Lirası oldu

Avrupakent GYO'nun halka arz büyüklüğü 5,51 milyar TL'ye ulaştığı kaydedildi. İşte detaylar...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrupakent GYO’nun halka arz başvurusu resmen onaylandı! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Artaş Holding’in iştiraki olan Avrupakent GYO resmen halka açılıyor. Halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım önderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan haftalık bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı belirtildi. Peki, Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında 30 risk!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. 7 - 8 Aralık tarihlerinde talep toplayacak olan şirketin risk faktörleri tek tek açıklandı. İşte Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında 30 risk! 

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

GYO'ların halka arzı, konut projelerinin finansman ihtiyaçlarını çözüyor!

Son zamanlarda GYO'lar peş peşe halka arz ediliyor. Peki konut sektörü için GYO'ların halka arzları ne ifade ediyor?

Batı Ege GYO'nun halka arzına 3,74 kat talep geldi!

Batı Ege GYO halka arzı başarıyla tamamlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detyalara göre yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği işlemde, arz edilen paylara toplam 3,74 kat talep geldi.

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Via GYO arz 2016 Haberi

Via GYO arz 2016

Via GYO, alışverişle eğlenceyi bir araya getiren portföyüyle son iki yılın en büyük ve en önemli halka arzlardan birine imza attı. Yurtiçi bireysel ve kurumsal yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş liderliğindeki konsorsiyum tarafından 5-6 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Via GYO’nun halka arzında, arz edilen payların yaklaşık 2,3 katı kadar talep toplandı. Via GYO’nun paylarının 13,60 TL halka arz fiyatından sunulduğu halka arzda toplam 22.500.000 TL’lik nominal tutarlı pay satılarak şirketin %25’i halka açıldı.


Yurtiçi Bireysel’e 244,8 milyon TL, Yurtiçi Kurumsal’a 61,2 milyon TL’lik satış


Yurtiçi bireysel yatırımcılara 244,8 milyon TL’lik tahsisat planlanan halka arzda, pay talep eden bireysel yatırımcıların sayısı 2 bin 429’u bulurken, talep tutarı ise 631 milyon TL’ye ulaştı. Halka arz sonucunda 2 bin...