08 / 05 / 2024

Via GYO pay bildirimi

Via GYO pay bildirimi

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Düşler Vadisi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 839 milyon 242 bin 80 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri 576 milyon 259 bin 920 TL, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri ise 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak açıklandı. 

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Peker GYO pay satışı için SPK'ya başvurdu!

Peker GYO hissedarlarından Hasan Peker'in sahip olduğu paylardan 72 milyon adet ve Sn. Ayşegül Peker'in sahip olduğu paylardan 40 milyon adet payın satışı amacıyla hazırlanan bilgi formlarının onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Nurol GYO'dan hisse satışı!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Nurol GYO  pay alım satım işlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Nurol GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun tabi olduğu Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No: 19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca, 2019 yıl sonu yasal kayıtlarında net dağıtılabilir dönem karı bulunmuyor.

İdealist GYO zorunlu pay alımı yapacak!

İdealist GYO sermayesinin  2 milyon 800 bin TL nominal değerli payların pay başına 2,80 TL fiyatla Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi'ye devrine ilişkin kararlar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Halk GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Halk GYO, kurum personeline ve Genel Müdür olan Yönetim Kurulu Üyesi'ne kar payının, 2019 yılı karı içerisine, karşılık ayrılmak suretiyle dahil edildiğinden kar dağıtımına konu edilmedi.

Halk GYO kar payı dağıtacak mı?

Halk GYO'nun TMS 19 Çalışanlara Sağlanan Faydalar Standardı uyarınca kurum personeline ve Genel Müdür olan Yönetim Kurulu Üyesi'ne kar payının 2019 yılı karı içerisine, karşılık ayrılmak suretiyle dahil edildiğinden kar dağıtımına konu edilmedi.

İdealist GYO'nun pay devri işlemleri tamam!

İdealist GYO tarafından ortaklar arasında pay devri işlemleri tamamlandı. Ortaklar Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi tarafından şirketin diğer ortakları için pay alım teklifi yapılması kapsamında SPK'ya başvuru yapılacak.

Avrasya GYO pay alımı yaptı!

Avrasya GYO, MEPET paylarından 1 milyon 908 bin 130 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleştirdi...

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO kar payı dağıtacak mı?

Emlak Konut GYO'nun dağıtılması önerilen nakit kar payı önerisinin ertelenen Genel Kurul sebebiyle ilerleyen günlerde yönetim kurulu tarafından genel kurula önerilmek üzere tekrar belirlenmesine karar verildi.

Panora GYO kar payı dağıtacak mı?

Panora GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Via GYO pay bildirimi Haberi

Via GYO pay bildirimi

Via GYO paylarının DPK'den ve borsadan çıkarılması üzerine açıklama yaptı. Geri alım garantisine konu olan paylar için yatırımcıların menfaatine olacak şekilde gerekli işlemler yapılacak.



Değerli Yatırımcılarımız;


Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) 26.07.2016 tarihli ve 2016/24 sayılı bülteninde yer alan karara göre, VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirketimiz) gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünün sona erdirilerek Sermaye Piyasası Kanunu kapsamından çıkarılmasına ve paylarının borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.


SPK’nın kararında belirtildiği üzere; (i) yatırımcıların elinde bulunan geri alım garantisine konu olan Şirketimiz paylarının tamamının Şirketimiz halka arz izahnamesinin “Sermaye Piyasası Aracı Notu” bölümünün 7.5. Geri Alım Garantisi kısmında belirlenen hükümler ve pay geri alım sürecine ilişkin takvim doğrultusunda zorunlu olarak Şirketimizce 14,00 TL’den geri alınmasına ve (ii) geri alım garantisine konu olmayan Şirketimiz paylarına sahip yatırımcılarımıza...