08 / 05 / 2024

Via Properties ortadoğu pazarı

Via Properties ortadoğu pazarı

1 milyar 150 milyon TL'ye Vialand'ı hayata geçiren Via Properties isim hakkı vererek Körfez ve Ortadoğu'ya açılacak. Mayıs'ta açtığı Vialand haftada 57 bin ziyaretçi ağırlıyor...

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Diyarbakır Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek!

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen “Devam eden kamu Yatırımları Lansmanı” toplantısına katıldı. Yılmaz: Diyarbakır hem bölgenin hem de Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek." dedi.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık!

Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen projede 2+1 daireler için 4 bin 288 TL peşinat veriliyor. Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Diyarbakır'da Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı açıldı!

TÜYAP tarafından organize edilen ve 7.kez düzenlenen Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Avrupa İş Adamları Birliği fuara yoğun katılım gösterdi.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleşti!

Diyarbakır'da, TÜYAP tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

Diyarbakır'da bugün Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı açılacak. TÜYAP öncülüğünde bugün açılacak olan Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın programı düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

DİYARBAKIR Tüyap Diyarbakır Genel Müdürü İlhan Ersözlü kentin yarın 7'inci kez düzenlenecek Ortadoğu İnşaat ve Belediye İhtiyaçları fuarlarına ev sahipliği yapacağını belirtti..

Best Western Ortadoğu'da 13 otel açacak!

Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Ortadoğu Enerji, düşük karbon kahramanı ödülü almaya hak kazandı!

Ortadoğu Grup şirketlerinden Ortadoğu Enerji, Düşük Karbon Kahramanı Ödülü almaya hak kazandı. Ödül, Ortadoğu Enerji’ye, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’nde verildi.

Adanalı turizmciler Ortadoğu turizm fuarında!

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi. Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, fuar açılışına katıldı.

Via Properties ortadoğu pazarı Haberi

Via Properties ortadoğu pazarı




İsim hakkı vererek Körfez ve Ortadoğu'ya açılacak Via Properties, Mayıs'ta açtığı Vialand haftada 57 bin ziyaretçi ağırlıyor. Şirket, Via Port konseptini de yurtdışına isim hakkı vererek açacak, ilk adres ise Körfez olacak V: EKONOMİ 'ia Properties ve Gürsoy Group tarafından hayata geçirilen VİALAND, 26 Mayıs'ta kapılarını açtı ve ilk ayında ciddi ziyaretçi sayısına ulaştı. Alışveriş caddelerinden oluşan AVM'si, konsept mağazaları, temalı parkı ve 20 bin kişilik gösteri merkeziyle dikkat çeken VIALAND'İ Haziran ayında hafta ortalama 57 bin kişi ziyaret etti. VİALAND için şu ana kadar 1 milyar 150 milyon lira harcandı. 100 metreye 110 kilometre hızla 3 saniyede çıkan ve 'Nefes kesen' adı verilen roller coster ve otel gibi projeler de tamamlandığında yatırım tutarı 1.5 milyar lirayı bulacak. 


Kurtköy'de Via...