02 / 05 / 2024

Vialand AVM giriş ücretleri

Vialand AVM giriş ücretleri

Vialand AVM projesi giriş ücretleri 13 yaş altındaki ziyaretçilere 40 lira, 13 yaşın üstündeki ziyaretçilere 50 lira olarak belirlendi. Vialand AVM projesinde 250 adet mağaza mevcut...

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

AVM’lerde hazırlıklar başladı!

11 Mayıs 2020 tarihinde açılacak AVM’lerde hazırlıklar başladı. AVM'lere güvenlik şeritleri yerleştirildi. Temassız bir AVM deneyimi için tuvaletlerin kapıları el değmeden açılacak. Birçok bölgeye el dezenfektanları konuldu. Girişte ise ateş ölçülecek

Toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı!

Cushman & Wakefield 2019 1.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, birinci çeyrekte pazara 25 bin metrekare yeni arz giriş yaparak toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı...

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Avrupa Yakası'na giriyor!

450 ulaşılabilir ve lüks markasıyla ilki Emaar Square Mail ile Anadolu Yakası'nda açılan Fransa'nın dünyaca ünlü mağaza zinciri Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Eylül 2018'de Avrupa Yakası'na da giriş yapmaya hazırlanıyor...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

AVM sayısı arttıkça mağazalaşma sayısı da artıyor!

Giriş kapısına yakın, otopark asansörünün çıkışında ya da köşede yer almak. Bütün bunlar AVM’deki mağazanın ziyaretçi sayısını etkiliyor. Hatta yürüyen merdivenlerin konumu bile ciroya yansıyor. Nasıl mı?..

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Yeni girişimciler AVM yatırımı yapıyor!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezi yatırımlarında bazı bölgelerde doygunluk yaşanmasına rağmen halen büyük ilçelerde yatırım potansiyelinin bulunduğunu açıkladı. Belgü, yerli girişimcinin sektöre yatırım yapmaya devam ettiğini aktardı.

Tüketici AVM yatırımcısını sevindirdi!

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine rağmen vatandaşların AVM'lere ilgisi azalmadı. Tüketicilerin ilgisi, hem AVM yatırımcısını hem de markaları sevindirdi.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Vialand bilet fiyatı 2017 belli oldu mu?

Vialand bilet fiyatı 2017 belli oldu mu? Vialand giriş ücreti 2017 kaç TL? İşte Vialand 2017 bilet fiyatı Ocak 2017, Vialand giriş ücreti 2017 ne kadar?

Vialand giriş ücreti 2017!

Vialand giriş ücreti 2017 haberimizin içerisinde yer alıyor. Vialand giriş ücreti 2017 ne kadar? İşte Vialand 2017 bilet fiyatları, Vialand giriş ücretleri 2017...

Vialand AVM giriş ücretleri Haberi

Vialand AVM giriş ücretleri


600 dönüm arazide hayata geçirilen Vialand AVM projesi 26 Mayıs 2013 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul Eyüp'te yer alan Vialand AVM projesi 250 adet mağazadan oluşuyor. 


Mağaza alanlarının 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değiştiği Vialand AVM projesi için alışveriş alanına diğer noktalardan ulaşım için proje içerisinde bir tramvay hattı bulunuyor.


140 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Vialand AVM projesi 5 bin araçlık açık otopark alanı ve 3 bin araçlık kapalı otopark alanı olmak üzere toplam 8 bin araç kapasiteli otopark alanına sahip.


Alibeyköy Taşocağı arazisi üzerinde, 1 milyon 500 bin liralık yatırım bedeli ile yükselen Vialand AVM projesi için giriş ücretleri 13 yaş altı ziyaretçiye 40 lira, 13 yaş üstü ziyaretçiye 50 lira olarak belirlendi.


Vialand AVM projesi iletişim!


Vialand...