30 / 04 / 2024

Vialand AVM tantitoni açıldı

Vialand AVM tantitoni açıldı

2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı. Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

En çok ziyaret edilen AVM hangisi?

Facebook, 2014 yılında en çok paylaşılan konuları yayınladı. Listeye göre Vialand, en çok ziyaret edilen mekanlar listesinde Sultanahmet Meydanı 'ndan sonra geldi. Vialand, En çok ziyaret edilen AVM'ler arasında.

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi!

Eyüp Palas projesi Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje Vialand AVM'ye yakın bir bölgede inşa ediliyor. Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

Eyüp Palas Rezidans fiyatları!

Vialand AVM 'ye yakın bölgede yükselen İstanbul Eyüp Palas Evleri teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Eyüp Palas Rezidans fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Vialand AVM tantitoni açıldı Haberi

Vialand AVM tantitoni açıldı


2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı.  Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor. 

Tantitoni, renkli tasarımların yanı sıra Beka Brabantia,Chef’n Koziol, Joie,Kuhn Rikon, Lock&Lock, Bomioli Rocco ve Tescoma  gibi dünyaca ünlü markaların dikkat çekiyor.


Modern, renkli ve fonksiyonel tasarımlarıyla mutfaklarda eğlenceli bir dünya yaratan Tantitoni, online satışlarının yanı sıra tüm Türkiye’de mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Vialand AVM’de açtığı 28’inci mağazası ile Tantitoni, renkli, dinamik tasarımlarıyla mutfakta geçirilen zamanı eğlenceli kılmayı hedefliyor. 


Beka, Brabantia, Koziol, Joie, Chef’n gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek satış noktası olan Tantitoni’nin Genel Müdürü Lütfü Küçük, “20 yıllık züccaciye tecrübemizle mağaza sayımızı 28’e çıkardık. Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden olan ve binlerce kişiye...