27 / 04 / 2024

Tantitoni 28’inci mağazasını Vialand AVM’de açtı!

Tantitoni 28’inci mağazasını Vialand AVM’de açtı!

2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı. Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor...




2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı.  Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor. 

Tantitoni, renkli tasarımların yanı sıra Beka Brabantia,Chef’n Koziol, Joie,Kuhn Rikon, Lock&Lock, Bomioli Rocco ve Tescoma  gibi dünyaca ünlü markaların dikkat çekiyor.


Modern, renkli ve fonksiyonel tasarımlarıyla mutfaklarda eğlenceli bir dünya yaratan Tantitoni, online satışlarının yanı sıra tüm Türkiye’de mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Vialand AVM’de açtığı 28’inci mağazası ile Tantitoni, renkli, dinamik tasarımlarıyla mutfakta geçirilen zamanı eğlenceli kılmayı hedefliyor. 


Beka, Brabantia, Koziol, Joie, Chef’n gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek satış noktası olan Tantitoni’nin Genel Müdürü Lütfü Küçük, “20 yıllık züccaciye tecrübemizle mağaza sayımızı 28’e çıkardık. Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden olan ve binlerce kişiye iş imkanı sağlayan AVM’lerde mağazalaşarak büyümeye devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde de açacağımız yeni mağazalarımızla herkesin mutfağında olmayı hedefliyoruz” dedi.



Geri Dön