30 / 04 / 2024

Tantitoni 28\'inci mağazası

Tantitoni 28\'inci mağazası

2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı. Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor...

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

SPX 48'inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Rossignol, Quiksilver, Salomon, Burton, Skechers, Roxy, Merrell gibi prestijli markaların ürünlerini, doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların hizmetine sunan SPX, 48. mağazasını Forum Erzurum’da açtı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

DeFacto 150’inci mağazasını Malezya’da açtı!

Ulaşılabilir modada dünya markası olma stratejisi doğrultusunda yatırımlarına devam eden DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.

Flo, Kazakistan’da 5. mağazasını açtı!

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

Tantitoni 28\'inci mağazası Haberi

Tantitoni 28\'inci mağazası


2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Tantitoni, yeni mağazasını Vialand AVM’de açtı.  Tüm Türkiye’de toplam 28 mağazaya ulaşan marka, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyor. 

Tantitoni, renkli tasarımların yanı sıra Beka Brabantia,Chef’n Koziol, Joie,Kuhn Rikon, Lock&Lock, Bomioli Rocco ve Tescoma  gibi dünyaca ünlü markaların dikkat çekiyor.


Modern, renkli ve fonksiyonel tasarımlarıyla mutfaklarda eğlenceli bir dünya yaratan Tantitoni, online satışlarının yanı sıra tüm Türkiye’de mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Vialand AVM’de açtığı 28’inci mağazası ile Tantitoni, renkli, dinamik tasarımlarıyla mutfakta geçirilen zamanı eğlenceli kılmayı hedefliyor. 


Beka, Brabantia, Koziol, Joie, Chef’n gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek satış noktası olan Tantitoni’nin Genel Müdürü Lütfü Küçük, “20 yıllık züccaciye tecrübemizle mağaza sayımızı 28’e çıkardık. Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden olan ve binlerce kişiye...