07 / 05 / 2024

VIALAND AVM yeni direktörü

VIALAND AVM yeni direktörü

100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND’de yeni atamalar belli oldu. Şubat ayında Kemal Arslan VIALAND AVM’nin Direktörü olarak göreve başlarken, VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü ise Sedat Meşe oldu...

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Mango, Akmerkez AVM'de bin metrekarelik mağaza açtı!

Mango, Akmerkez Alışveriş Merkezi'ne (AVM) yeni bin metrekarelik mağazasını açtı. Bu açılış ile İstanbul’daki mağazalarının sayısı 37'ye ulaştı...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

İzmir'e 2 yıl içerisinde 12 yeni AVM yapılacak!

İzmir'de yaklaşık 2.5 milyar dolarlık yatırımla ve yaklaşık 25 bin kişiye istihdam sağlayan 28 alışveriş merkezine yenileri eklenecek. 2 yıl içinde kentin çeşitli yerlerinde 12 yeni AVM'nin hizmete girmesi planlanıyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

İstanbul'a 2016'da 40 yeni AVM gelecek!

Sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks’in AVM raporunda Türkiye’de 4 ilin 2016 yılında ilk kez AVM’ye kavuşacağı ve İstanbul’a 2016 yılında 40 yeni AVM’nin geleceği belirtiltildi.

Yeni Gimat GYO'ya AnkaMaal AVM iş kazası için dava açıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ANKAmall AVM 1. Etap'ta ihale makamı konumunda bulunan ve yüklenici firmaları Yapıt İnşaat ile Alarata Endüstriyel Yapı Sistemleri İnşaat'a dava açıldı.

AVM’lerde ambulans ve doktor bulunması zorunlu hale getiriliyor!

Türkiye'de sayıları 350’ye yaklaşan alışveriş merkezlerine (AVM) yeni düzenlemeler geliyor. Perakende Ticaret Kanunu’yla ilgili ek yönetmelikler hazırlayan bakanlık, AVM’lere ambulans ve doktor zorunluluğu getiriyor.

AVM’lerde doktor ve ambulans bulundurulması zorunlu olacak!

Türkiye’de sayıları 350’ye yaklaşan alışveriş merkezlerine (AVM) yeni düzenlemeler geliyor. Her gün binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı AVM’lerde doktor ve ambulans bulundurulması zorunlu hale gelecek.

31 yeni AVM haksız rekabet ortamını artıracak!

Bendevi Palandöken ''Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış. Yeni yer, yüksek kiralar ve yüksek satış politikaları ile haksız rekabet ortamı oluşturmaya devam edecekler" dedi.

VIALAND AVM yeni direktörü Haberi

VIALAND AVM yeni direktörü


100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND’de yeni atamalar belli oldu. Şubat ayında Kemal Arslan VIALAND AVM’nin Direktörü olarak göreve başlarken, VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü ise Sedat Meşe oldu.


Tecrübeli AVM yöneticisi


VIALAND AVM’nin Direktörü olan Kemal Arslan, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışındaki birçok AVM’de yöneticilik yapmış, tecrübeli bir isim. Arslan Metro Group, Gaziantep, Kartal ve Bursa illerindeki AVM’lerin yanı sıra; Fiba Holding bünyesindeki Moldova ve Romaya’da bulunan 3 AVM’de de Yönetim Direktörü olarak görev aldı. Kemal Arslan VIALAND AVM’den hemen önce ise yönetimi Jones Lang Lasalle tarafından yapılan MalatyaPark AVM’de Genel Müdür pozisyonundaydı.


Perakende sektöründe fark yarattı


Dünyada ve Türkiye’de bir tema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan VIALAND, Gürsoy Grup ve Via...