04 / 05 / 2024

vialand çevre projeler

vialand çevre projeler

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Çevre Yolu Projesi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

Şanlıurfa Çevre Yolu'nun ihalesi ne zaman?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 200 kentsel dönüşüm projesi geliştirecek!

Türkiye'de 159 kentsel dönüşüm projesi sürerken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 200 proje daha değerlendiriyor. Mevcut projeler için 475 milyon TL kira yardımı yapıldı.

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand!

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand oldu. Via Properties & Gürsoy Grup ortaklığında 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen VIALAND, sadece Türkiye değil, çevre ülkeler için de eğlence ve perakendenin merkezi haline geldi

Marmarabirlik'in çevre dostu projeleri en başarılı projeler içinde yer aldı!

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı.

Çevre yatırımlarına 22 milyon liralık destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçen yıl çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik projeler için yerel yönetimlere toplam 21 milyon 820 bin lira yardımda bulundu. Kentsel dönüşümle ekolojik şehirleri artırmayı hedefliyor...

vialand çevre projeler Haberi

vialand çevre projeler


Eyüp Vialand ne durumda :


Via Grup ve Gürsoy Grup'un birlikte hayata geçirdiği Vialand projesine Eylül 2011'de başlandı. Türkiye'nin ilk uluslararası mega tema parkı, gösteri merkezi ve AVM'sini birlikte sunan Vialand projesi, Eyüp'te yer alıyor. 


140 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Vialand projesi 1 milyar 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 600 bin metrekarelik alan üzerindeb konumlandırılan Via Land projesi kapsamında 3 bin araç kapasiteli açık otopark ve 5 bin araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. 


Vialand inşaat çalışmaları ne durumda?


Mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzasının bulunduğu Vialand projesi tam tamına 71 gün sonra açılıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda açılacak mega eğlence parkının girişinde 2 bin metrekarelik Şato bulunuyor. 


30 milyonluk insan hareketi yaşanması beklenen Eyüp Vialand projesinde 100 bin metrekarelik Gösteri Merkezi ve bu...