15 / 05 / 2024

Vialand en iyi tema park

Vialand en iyi tema park

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Vialand Türkiye'nin en genç süper markası seçildi!

Türkiye’nin en süper markalarını belirleyen “Süperbrands Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Türkiye’nin “En Genç Süper Markası” olarak ödüllendirildi.

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand yurtdışına açılıyor!

Geçen yıl 22 milyon ziyaretçi ağırlayan Vialand, bu yıl 30 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyor. Şirketin gelecek planları da büyük.

Vialand ilizyon şovları ile ziyaretçi arttıracak!

Geçen yıl 22 milyon kişiyi ağırlayan Vialand, kendi sahne şovu için kolları sıvadı. Vialand’de ışık ve ses gösterileriyle desteklenecek ilizyon şovları sahnelenecek.

Vialand uluslararası ödül aldı!

ISCS tarafından İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ödül töreninde Vialand, "Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi" kategorisinde jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi ödülü!

İstanbul'daki alışveriş ve eğlence merkezi Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri'nde jüri özel ödülünü elde etti..

Vialand Türkiye'nin güneyine yatırım yapacak!

Eski taş ocağından, Türkiye'nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen alışveriş ve yaşam merkezi olarak tanımlanan Vialand, 2015'te yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Vialand Türkiye'nin Güney Bölgesi'nde yatırım yapacak!

Eski taşocağından, Türkiye’nin ve dünyanın gözde buluşma adresine dönüşen VIALAND, 2015 yılında da yenilikleri ile kendi alanında öncü olmaya devam ediyor..

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand en iyi tema park Haberi

Vialand en iyi tema park

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi. Uluslararası Eğlence Sektörü ve Tema Park yayınlarından Kirmes&Park Revue dergisi tarafından "2015'in En İyi 5'inci Tema Parkı" seçilen Vialand, 800 park arasında bu prestijli ödülü kucakladı. Europa Park birinci, PortAventura ikinci, Efteling Park üçüncü...