02 / 05 / 2024

Vialand Eyüp açılışı

Vialand Eyüp açılışı

Vialand Eyüp projesi Dome Mimarlık firması tarafından tasarlandı. Vialand Eyüp giriş ücretleri 13 yaş altına 40 lira, 13 yaş üstüne 50 lira olarak belirlendi...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan  Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor.  Külliye şeklinde yeniden inşa edilecek caminin temel atma törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da katıldı.

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Eyüp Silahtarağa'da 4,2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Eyüp Silahtarağa'da yer alan 593 metrekare alana sahip arsa İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Arsanın satış bedeli 4 milyon 250 bin TL olarak belirtiliyor.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Vialand Eyüp açılışı Haberi

Vialand Eyüp açılışı


ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçirilen Vialand projesi İstanbul Eyüp'te inşa edildi. Vialand Eyüp açılışı 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirildi.


1 milyon 150 liralık yatırım bedeline sahip olan Vialand Eyüp projesi Alibeyköy Taşocağı arazisinde hayata geçirildi. 600 dönümlük dev arazide yükselen Vialand Eyüp projesi 4 kısımdan oluşuyor.


Vialand Eyüp projesinde History Zone, Fun Zone, Adventure Zone ve Vialand AVM alanı bulunuyor. Vialand Eyüp projesi Dome Mimarlık tarafından tasarlandı. 


Vialand Eyüp projesi içerisindeki AVM alanında 250 adet mağaza yer alıyor. Vialand Eyüp AVM'ye ait açık ve kapalı otopark alanlarında toplam 8 bin araçlık otopark yer alıyor. 


Vialand Eyüp projesinde mağazaların alanları 100 - 6 bin 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Vialand Eyüp giriş fiyatları 13 yaş üstü için 50 lira, 13 yaş altı...