01 / 05 / 2024

vialand eyüp ilgi çekiyor

vialand eyüp ilgi çekiyor

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi..

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'un görselleri belli oldu!

Ortadoğu Grup’un hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerine yoğun ilgi devam ediyor. Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler. " dedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016!

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te hayata geçirilen Vialand bilet fiyatları ne kadar, Vialand giriş ücreti 2016, Eyüp Vialand giriş fiyatı 2016, Vialanda giriş ücretli mi ücretsiz mi? İşte Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016...

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Eyüp'teki cülus yolunun çalışmalarında sona gelindi!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın: "İddia ediyorum ki burayı dünya çapında marka olacak şekilde, yapım olarak gerçekleştirecek ve kamuoyunun hizmetine sunacağız. Uluslararası boyutta ilgi çekecek ve çok kaliteli bir sunum yapmak istiyoruz" dedi.

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi!

Eyüp Palas projesi Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje Vialand AVM'ye yakın bir bölgede inşa ediliyor. Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

Eyüp Palas Rezidans fiyatları!

Vialand AVM 'ye yakın bölgede yükselen İstanbul Eyüp Palas Evleri teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Eyüp Palas Rezidans fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Proje Eyüp Palas fiyatları!

Gül Proje Eyüp Palas fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanan proje Vialand eğlence merkezine yakın bölgede inşa ediliyor.

Eyüp Vialand ne zaman teslim?

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabına göre proje geçtiğimiz sene açıldı. Vialand gün içerisinde 11:00 ile 23:00 arasında 2 seans hizmet verecek.

Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde 60 yaş ve üstüne sıcak içecekler bedava!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek

İlke Park Evleri Eyüp'te 159 bin liraya! Yeni proje!

İlke Park Evleri Eyüp projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlıyor. Vialand'a komşu konumda yükselen İlke Park Evleri Eyüp projesinde ödemeler yüzde 25 peşinatla, banka kredisi kullanılarak yapılıyor...

Eyüp'te yer alan 2 projenin havadan videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'te hayata geçirilen Eyüp Park projesi ve Vialand projesi 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsin

vialand eyüp ilgi çekiyor Haberi

vialand eyüp ilgi çekiyor

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'a geçtiğimiz baharda açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan dev eğlence merkezi-tema parkı Vialand'i gezdirdi. 

Kaymakam Ali Taşkın Balaban ve Başkan İsmail Kavuncu, Vialand'deki incelemelerinde merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi. 


Başkan İsmail Kavuncu ve Kaymakam Ali Taşkın Balaban, Vialand'in ardından yine Eyüplülerin çok sevdiği bir tesisi, Alibeyköy Osmanlı Parkı'nı gezdi. Başkan ve Kaymakam, kır nikahlarının yapıldığı, sosyal tesislerinde ailelerin keyifli saatler geçirdiği Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı içerisinde yapılan ve açılışı yalanda gerçekleştirilecek Yeşil Bina'yı da dolaştılar. Başkan İsmail Kavuncu, Osmanlı Parkı yanında açılan Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi'nin enerjisinin büyük bölümünün Yeşil...