24 / 05 / 2024

vialand ilk konser

vialand ilk konser

Vialand'da yaz boyu devam edecek AveaPark Yaz Konserleri'nin ilki dün Hande Yener konseriyle başladı...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim’de açılıyor!

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın binasının inşaatı tamamlandı. “Bitmeyen Senfoni” olarak adlandırılan projede ilk konser 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek.

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Paris'e 42 yıl sonra ilk gökdelen inşaatına izin çıktı!

Kentte 1973'ten sonra inşa edilecek olan ilk gökdelen Triangle'da 4 yıldızlı bir otel, konser salonları, kültürel alanlar ve özel ofisler yer alacak.

Vialand basın toplantısı 25 Şubat'ta!

Yatırımları ve yaklaşımları ile sektörde fark yaratan Vialand, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü gerçekleştireceği özel basın toplantısında yeni yatırımlarını ve projelerini ilk defa açıklayacak.

Vialand'de Hedef: 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak!

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

Vialand'de 2.seans bilet fiyatları sadece 35 TL!

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve de tek tema parkı VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan Bayramı ile başlayıp yaz boyunca sürecek bol eğlenceli bir kampanya daha armağan ediyor.

Vialand gnctrkcll kampanyası ile 1 bilet alana 1 bilet bedava!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le yaptığı işbirliği çerçevesinde gnctrkcll’liler için rüya gibi bir kampanya başlattı. Vialand'de bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Vialand'de bir bilet alana ikinci bilet hediye! Gnctrkcll ile!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le yaptığı işbirliği çerçevesinde gnctrkcll’liler için rüya gibi bir kampanya başlattı. Vialand'de bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.

Bigg Mall, Vialand AVM'de mağaza açtı!

BİGG Mall, İstanbul Avrupa Yakası' ndaki ilk mağazasını Vialand AVM' de açtı. Mağaza, Via Properties'i n Viaport Venezia ve Viaport Marin projelerinde de yerini alacak.

Avrupa'nın ilk 3D illüzyon müzesi Vialand'de açılıyor!

Avrupa'nın ilk 3D illüzyon müzesi Vialand'de açılıyor. Üç boyutlu 100 eserin sergilendiği müzede izleyici sanatın bir parçası oluyor; üç boyutlu eserlerin yanında, önünde, hatta içinde fotoğraf veya video çektirebiliyor.

vialand ilk konser Haberi

vialand ilk konser
Türkiye'nin ilk temalı parkı olan ve geçtiğimiz ay hizmete açılan Vialand'da yaz boyu sürecek  AveaPark Yaz Konserleri'nin ilki dün gerçekleşti. Vialand'daki ilk konseri ünlü popçu Hande Yener...