03 / 05 / 2024

Vialand jüri özel ödülü

Vialand jüri özel ödülü

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Sign of the City Awards 11 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi projeleri seçen, sektöre ve şehirlere değer katan Sign of the City Awards (SotCA) 11 Aralık’ta gerçekleşecek. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından seçilecek yıldız projeler törende ödüllerini alacak.

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Vialand jüri özel ödülü Haberi

Vialand jüri özel ödülü


Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu. 

Vialand, dünya perakende sektörü için çok önemli bu özel ödülü kazandı. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "Vialand Türkiye ekonomisine geçen yıl 200 milyon Euro katkı sağladı. Bu ödülü, Türkiye'ye getirdiğimiz için biz de çok mutluyuz. Bu tarz ödülleri ülkemize getirmek AB standartları içinde yer aldığımızın ve bu standartları yükselttiğimizin önemli bir göstergesi. Vialand, şu an da Avrupa'daki trendin öncüsü haline geldi" dedi. Alişoğlu, '"Vialand Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm alanı üzerinde 650 milyon dolarlık bir yatırımla kuruldu. Gerek istihdam gerek ekonomiye yarattığımız katkıyı gözönünde bulundurduğumuzda, Türkiye ekonomisine büyük...