07 / 05 / 2024

vialand otel

vialand otel

İstanbul’daki tema park ve alışveriş merkez Vialand'ı Kurban Bayramı tatilinde tam 1 milyon kişi gezdi. AVM ziyaretçilerinin yüzde 30'unu yabancı turistlerin oluşturduğu projeye son halka olarakta otel eklenecek..

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'dan ödül!

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

Vialand'de Hedef: 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak!

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

Sedat Meşe VIALAND PALACE OTEL’in direktörü oldu!

100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND’de yeni atamalar belli oldu. Şubat ayında Kemal Arslan VIALAND AVM’nin Direktörü olarak göreve başlarken, VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü ise Sedat Meşe oldu...

Vialand Palace 2014 yılı içinde açılacak!

tVIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu: " VIALAND içine bir otel projesi de ekledik. Apart şeklindeki 101 odalı VIALAND Palace otelini bu yıl açacağız." dedi

Vialand Otel projesi yakında hayata geçiriliyor!

İstanbul’daki tema park ve alışveriş merkez Vialand'ı Kurban Bayramı tatilinde tam 1 milyon kişi gezdi. AVM ziyaretçilerinin yüzde 30'unu yabancı turistlerin oluşturduğu projeye son halka olarakta otel eklenecek..

Eyüp Vialand AVM!

Eyüp Vialand AVM projesi içerisinde eğlence alanları, restoranlar ve otel alanları yer alıyor. İstanbul turizminde etki yaratmayı hedefleyen Eyüp Vialand AVM projesi 29 Mayıs 2013'te kapılarını hizmete açıyor...

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

vialand otel Haberi

vialand otel

50 MİLYON TL HEDEFİ


1.1 milyar TL’ye mal olan eğlence parkıyla ilgili ilk verileri paylaşan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, şöyle konuştu: “Tema park ve alışveriş merkezinin hedefi yıllık 35-40 milyon kişiye ulaşıp, ciroyu 750 milyon TL’ye çıkarmak. Bayramlarda ve tatil günlerinde hedeflediğimiz rakamlara ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor. Kurban Bayramı bizim için bir gösterge oldu. Tema parkın haftaiçi günlük ortalama ziyaretçi sayısı 4 bin civarında.


TURİSTLER İÇİN OTEL


Bugüne kadar ziyaretçilerimizin yüzde 40’ını turistler oluşturdu. AVM ziyaretçilerimizin yüzde 30’u da yabancılar tarafından gerçekleşti. Projenin son halkası da Vialand Otel olacak. Bunu da kısa sürede hayata...