10 / 05 / 2024

Vialand Palace açıldı mı

Vialand Palace açıldı mı

tVIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu: " VIALAND içine bir otel projesi de ekledik. Apart şeklindeki 101 odalı VIALAND Palace otelini bu yıl açacağız." dedi

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Girne Lord's Palace açıldı!

Kuzey Kıbrıs'ın liman kenti Girne’nin en yeni 5 yıldızlı oteli LORD’S PALACE, geçtiğimiz hafta görkemli bir davetle açıldı. LORD’S PALACE’ın açılış gecesine sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından 1000’e yakın davetli katıldı.

Mardan Palace ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Oteli'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı!

Telman Ismailov tarafından 1.4 milyar dolara inşa edilip, borçlarından dolayı Antalya 6. İcra Müdürlüğü'nce Halk Bankası'na 360 milyon liraya satılan Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.Oteli inşa eden alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya 1. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Mardan Palace'a yabancı yerli talipler var!

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var" dedi.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Jumeirah Bodrum Palace Zeytinlikahve’de açıldı!

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup’un, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs’ta Bodrum Zeytinlikahve’de kapılarını ziyaretçilerine açıldı. Otelin açılışına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirildi.

Vialand Palace 2014 yılı içinde açılacak!

tVIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu: " VIALAND içine bir otel projesi de ekledik. Apart şeklindeki 101 odalı VIALAND Palace otelini bu yıl açacağız." dedi

Vialand'ın açılışı gerçekleşti!

Türkiye’nin en büyük eğlence merkezi olan Vialand Tema Parkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı...

www.vialand.com.tr açıldı! Vialand 23 Nisan'da açılıyor!

Vialand projesi 23 Nisan 2013 tarihinde açılacak. Vialand projesinin internet sitesi www.vialand.com.tr da açıldı...

Vialand Palace açıldı mı Haberi

Vialand Palace açıldı mı


Tolga Alişoğlu, VIALAND'e Doğu Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'dan turist geldiğini belirterek turizm yatırımlarını şöyle açıkladı: "Yunanistan'dan ve Balkanlar'dan bile günü birlik otobüsle eğlenmeye ve alışveriş yapmaya gelen misafirlerimiz oluyor. Ortadoğu ve Balkanlar'dan böyle bir talep gelince VIALAND içine bir otel projesi de ekledik. Apart şeklindeki 101 odalı VIALAND Palace otelini bu yıl...