03 / 05 / 2024

Vialand ve Viaport Venezia devri Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup

Vialand ve Viaport Venezia devri Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

KİPTAŞ'tan hemen teslim 2 proje!

KİPTAŞ'tan hemen teslim 2 projede ödeme fırsatı sunuluyor. Vaditepe Bahçeşehir ve Viaport Venezia Mega projelerinde oturuma hazır daireler uygun ödeme koşullarıyla satılıyor...

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Viaport, Venezia ile iş dünyasını birleştirdi!

Viaport ve Vialand gibi Türkiye'nin en büyük projelerine imza atan Viaport, Venezia ile perakende sektörü ve iş dünyasını birleştirdi.

Via Properties, New York'ta AVM aldı!

TÜRKİYE'DE Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanına Via Properties, Florida'daki Lake Square Mall'un ardından New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Via Properties Amerika'da ikinci AVM'yi aldı!

Türkiye'de Viaport Asia, Vialand, Viaport Marina ve Viaport Venezia projeleriyle tanınan Via Properties, New York'taki Rotterdam Square Mail adlı alışveriş merkezi aldı.

Develi, Tuzla Viaport'ta restoran açacak!

Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport'a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Develi Restaurant Nişantaşı ve Tuzla'da 2 yeni şube açacak!

Ünlü restoran zinciri Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport’a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Via Properties iki büyük açılışa hazırlanıyor!

Viaport'un ardından Vialand ve House and Suits gibi projeleri hayata geçiren Via Properties, 2015'te inşaat çalışmalarına hızla devam ettiği Viaport Venezia ve Viaport Marin'i açacak.

Vialand Pakistan ve Kazakistan'a açılıyor!

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi.

Vialand ve Viaport Venezia devri Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup Haberi

Vialand ve Viaport Venezia devri Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup


Temmuzda Anadolu Ajansı'na bir haber düştü. Haberde Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Via GYO'yu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı nedeniyle borsa kotundan çıkardığı yazıyordu. Biraz araştırınca SPK'nın İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'ndan gelen bir yazı üzerine bu kararı aldığını öğrenmiştik. Yazıda grubun FETÖ'ye finansal destek sağladığı ve 'yurtdışına kaçabileceği' belirtiliyordu. Ne tesadüftür ki, o tarihlerde grubun başındaki isim Coşkun Bayraktar ABD'deydi. Haberler çıktıktan sonra apar topar Türkiye'ye gelip "İşimin başındayım" diye açıklama yapmıştı.

Bunları hafızaları tazelemek için anlattım.


Şimdi gelelim asıl meseleye...

Geçen gün beni şaşırttığı kadar herkesi de hayrete düşüren bir şey duydum.


Nedir derseniz...

"İşinin başında" olduğunu söyleyen Coşkun Bayraktar, tabir yerindeyse altın yumurtlayan tavuğunu devretme kararı almış.


İstanbul'da yaşayanlar iyi bilir. Eyüp'te 600 bin metrekarelik alanda kurulu bir eğlence merkezi var. Adı Vialand. Türkiye'nin en...