01 / 05 / 2024

vialand yurtdışı ve yurtiçi ilgisi

vialand yurtdışı ve yurtiçi ilgisi

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi..

EYT'liler dikkat! Yeni yıla girmeden hemen bunu yapın! Borçlanma tutarı artacak! 

Asgari ücrette yeni tarifeyle birlikte 1 Ocak 2023 itibarıyla doğum, yurtdışı ve askerlik borçlanmalarının maliyeti de yükselecek. İşte EYT'lileri ilgilendiren o ayrıntılar...

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Birevim'in müşteri memnuniyeti ödüllendirildi!

Ev alımı konusunda ön plana çıkarak hızla büyüyen faizsiz çözümler yurtdışı ve yurtiçi platformlarda dikkatleri üzerine çekerek, ödüllendirilmeye devam ediyor.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Kocaeli Büyükşehir'den deprem çalıştayı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar 14 milyon TL kira ödedi!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, kiralık bina ve araçlara 5.5 yılda 16.5 milyon lira para harcadı. Hizmet binaları gibi taşınmazların kiraları son 5.5 yılda 14 milyon 991 bin 883 lira oldu.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar'ı 14.9 milyon TL kira ödedi!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, hizmet binaları gibi taşınmazları kiralarına son 5.5 yılda 14 milyon 991 bin 883 lira ödedi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Avrupark Bahçekent'e yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi!

EMLAK Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

vialand yurtdışı ve yurtiçi ilgisi Haberi

vialand yurtdışı ve yurtiçi ilgisi

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'a geçtiğimiz baharda açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan dev eğlence merkezi-tema parkı Vialand'i gezdirdi. 

Kaymakam Ali Taşkın Balaban ve Başkan İsmail Kavuncu, Vialand'deki incelemelerinde merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi. 


Başkan İsmail Kavuncu ve Kaymakam Ali Taşkın Balaban, Vialand'in ardından yine Eyüplülerin çok sevdiği bir tesisi, Alibeyköy Osmanlı Parkı'nı gezdi. Başkan ve Kaymakam, kır nikahlarının yapıldığı, sosyal tesislerinde ailelerin keyifli saatler geçirdiği Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı içerisinde yapılan ve açılışı yalanda gerçekleştirilecek Yeşil Bina'yı da dolaştılar. Başkan İsmail Kavuncu, Osmanlı Parkı yanında açılan Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi'nin enerjisinin büyük bölümünün Yeşil...