02 / 05 / 2024

Vialandda iftar eğlencesi

Vialandda iftar eğlencesi

İstanbul'da geleneksel iftarları arayanlar, Eyüp'teki tema parkında hazırlanan cumbalı evlerde orucunu bozabilir. İftar saatinde trafikte kalanların imdadına ise mobil büfeler yetişiyor. Vialand Ramazan ayına özel bir program hazırladı...

Dolar kazanmak hiç bu kadar kolay olmadı! Sokağa çıkıp şifreyi çözen 100 doları alıyor!

Kanada New Brunswick'de bulunan Miramichi kentinde Facebook üzerinden başlatılan bir oyun şehir sakinlerinin tek eğlencesi oldu!

Smart Balance Elektrikli Kaykayla yollar eğlenceli hale geliyor! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gençlerin eğlencesi olan elektrikli kaykay Teknosa'da uygun fiyatıyla satışta. Peki Smart balance elektrikli kaykayın özellikleri neler? Smart balance elektrikli kaykay fiyatı kaç TL? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor!

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

Urankent sakinleri iftar etkinliğinde bir araya geldiler!

“Hürrem ve Kanuni” Urankent’e iftara geldi. Sakinleriyle iftar programlarında bir araya gelmeye devam eden Urankent, bu kez Ramazan eğlenceleriyle konuklarına keyifli bir akşam yaşattı.

Piyalepaşa İstanbul’dan Ramazan eğlencesi!

“Bi Ton Eğlence” projesi İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’ya geliyor. Proje kapsamında kurulan sahne, oyun parkurları, performans gösterileri ve düzenlenen yarışmalar ile yoğun ilgi gören etkinlikler herkesi eğlendiriyor.

İnşaat işçisinin tehlikeli eğlencesi!

Eskişehir’de bir inşaat işçisinin canını tehlikeye atarak vince bağlı iplerle dakikalarca sallanması, çevredeki vatandaşlar tarafından dikkat çekti. Genç işçi bir süre sallandıktan sonra vinçten indi.

Viaport'un eğlencesi artık ödüllü!

Viaport'un eğlencesi artık ödüllü. Açık hava konseptiyle Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport caddelerinde, tıpkı İstiklal Caddesi'ndeki gibi sokak müzisyenleri müzik yapıyor...

Kıbrıs'ta yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları!

Yılbaşı tatili için alternatif arayanlardansanız Kıbrıs'ı listenize mutlaka ekleyin. Zira eğlencesi bol olan bu Yavruvatan' da yüzde 40'a varan erken rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor..

Yassıca Ada tesisleri 2014 sezonunu kapattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Yassıca ada bu yılda tatilcilerden büyük ilgi gördü. Tahminlere göre 30 bine yakın kişinin geldiği ada, günübirlikçilere en ekonomik deniz eğlencesi oluyor...

Urla Yassıca Ada Tesisleri'ne 30 bin kişi geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Yassıca ada bu yılda tatilcilerden büyük ilgi gördü. Tahminlere göre 30 bine yakın kişinin geldiği ada, günübirlikçilere en ekonomik deniz eğlencesi oluyor.

E.C.A bayi servislerini iftar yemeğinde buluşturdu!

Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve dört yüze yakın davetlinin katıldığı iftar yemeğinde davetlilere unutulmaz bir sema gösterisi sunuldu.

Vialandda iftar eğlencesi Haberi

Vialandda iftar eğlencesi



İstanbul'da geleneksel iftarları arayanlar, Eyüp'teki tema parkında hazırlanan cumbalı evlerde orucunu bozabilir. İftar saatinde trafikte kalanların imdadına ise mobil büfeler yetişiyor VIALAND Ramazan ayına özel bir program hazırladı. Tema park, AVM ve gösteri merkezinde keyifli gösterilerin düzenlendiği ve özel iftar menülerinin sunulduğu Vialand'da eski ramazanların tadı, modern zamanlara taşmıyor. 


İstanbul'un tarihi Eyüp semtinde, yaklaşık 600 dönümlük arazide yer alan tema parkındaki Bir Zamanlar İstanbul Sokağı ve nostaljik motiflerle bezeli cumbalı evlerde yer alan Bereketli Anadolu restoranının sunduğu iftar menüleri, Ramazan ayma özel hazırlandı. Restonda iftar menüsü içinde terbiyeli bademli tavuk çorbası, vişneli yaprak sarma, cevizli tulumlu muska böreği, beş baharatlı kuzu incik, hünkar beğendi, hakan helvası, gül bohçası, aşure, kızılcık şerbeti, gül şerbeti gibi Türk mutfağına özel lezzetler sunuluyor. Bir...